недеља, 19. децембар 2021.

Trenutna rutina-Nega lica 2021

Cao najbolji moji!

Proizvode za lice obozavam, rado ih kupujem i koristim, posebnu ljubav pruzam svom licu, volim da koristim maske za lice, volim nezne proizvode za lice. Nije mi bitan brend vec da proizvod pruza to sto proizvodjac kaze. Moja koza je kombinovana, malo masna T zona i malo suvi obrazi. Rekla bih i da je normalan tip jer nemam nekih posebnih problema, iskoci po koja bubuljica ali brzo i nestane. U nastavku mozete da vidite koje tacno proizvode sada koristim. 

Prvi proizvod je cleansing gel, prvo dobro da ocistimo lice ili da skinemo sminku ako je imamo na licu. Sada trenutno koristim VZK gel za lice i moram da priznam da za 159 dinara ja sam veoma zadovoljna i odusevljena koliko je ovaj gel dobar. Pricacu vam detaljnije o njemu u nekom od narednih postova. 
Zatim, nanosim tonik, trenutno koristim Balea roze tonik i sada mi je odlican. Malo stavim na prste i lagano tapkam na licu, bas mi osvezi lice, dopada mi se mnogo. 
Sada zavisi sta je sledeci korak, ako nanosim glinenu masku za lice onda tonik stavim posle maske kao i posle sheet maske. Sheet maske ispiram iako kazu da se ne ispiraju, ja to ne mogu da podnesem. Pa najcesce nanosim Baroness maske za lice jer mi sada u zimskom i hladnom periodu treba hidratacija. Napisala sam post gde sam detaljno pisala o 10 Baroness maskica za lice pa pogledajte ovde klik ovde
Na kraju nanosim ulje ponekad, Alverde mi se mnogo dopada i traje mi bas dugo. Balea labelo nanosim svakodnevno, odlicno je, hidrira lepo usne i ima efekat peckanja kao hladjenja. Avene krema za lice, ovo je tester pakovanje ali mi bas prija pa planiram da kupim full size pakovanje. Lepo umiri lice, nahrani, mnogo mi se dopada. 

Kako se vi negujete zimi? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3