субота, 18. децембар 2021.

Second Hand Haul

Cao najbolji moji!
Kako ste? Kako provodite ove divne zimske i ususkane dane? Nadam se da uzivate i da ugadjate sebi. Danas pricamo malo o garderobi, sta sam sve to kupila u second hand radnji. Radi se o mojoj omiljenoj radnji. Ova radnja funkcionise tako sto ima odredjena snizenja odredjenim danima. Pa na primer. Utorkom stize nova roba, pa je utorkom i sredom puna cena stvari. Cetvrtkom i petkom je 50% snizenje, subotom je sve 100 din a ponedeljkom 50 din. Najbolje stvari naravno mogu da se pronadju utorkom, ali ni subotom nije lose. U nastavku mozete da pogledate sta sam to sve jutros kupila, sve ove stvari su bile po 100 din. Nemam problem da kupim nesto od par hiljada dinara ali nemam problem da kupim nesto ni od 100 dinara. 
Prva stvar je ova roze kosuljica, trazila sam dugo nesto ovako, malo mi je veca sto se moze videti ali planiram da je nosim ovako zavezanu. Mislim da mi lepo stoji, kako vam se cini? 

Jedan duks, roze sa sarenim slovima, za malo je kraci, ali su rukavi dobri, lep i udoban, svidja mi se kako stoji na farmerice. 
Jedan tanak dzemperic, beo je, materijal je veoma prijatan, bas mi se svideo, jedva cekam da ga nosim. 
Jos jedan dzemperic ali u nezno roze boji, taman mi je, malo je otvoren vise oko vrata ali planiram da nosim kosulju ispod njega, pa cemo da vidimo kako ce izgledati. 
Na redu je prugasti dzemper, on mi je malo veci, ali je i puniji, materijal je poput vune, mislm da njega ne mogu da nosim bez kosulje, jer mi ovaj materijal bocka kozu. 
Jos jedan prugasti dzemper, ovaj je bas kratak ali rukavi su mi dobri, bas mi se svidja kako mi siva boja stoji. 
Dobroo, shvatili ste koliko volim prugaste dzempere, pa evo jos jednog dzempera crno belog, poput rolke, dobro mi stoji, stiti mi vrat i to mi je bitno. On mi je bas tesan, ali zadovoljna sam. 
Na kraju jedna kosuljica koju cim sam videla zaljubila sam se, prugasta je, bela sa crnim prugama, prelepo izgleda, mislim da ce super biti za kombinovanje. 
Da li zelite jos ovakvih postova? Koji dzemper vam se najvise dopada? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3