субота, 4. децембар 2021.

Project Polish- Finish 2021

Cao najbolji moji!

Kako ste? Kako provodite decembar? Nadam se da pijete caj i citate knjige bas kao i ja. Decembar obozavam i raduje me sve sto ima veze sa praznicima, novogodisnju euforiju volim i mnogo se radujem. Pa danas zelim da vam pokazem koje sam to lakove potrosila u ovoj godini. Ovde mozete videti da sam pisala o pocetku ovog panovanja 10 laka za godinu dana. Potrosila sam neke lakove medjutim otkrila sam da mi ne prija ta vrsta panovanja. U ovoj godini sam otkrila jednu drugu tehniku a to je da izaberem 5 laka za nokte i svaki lak da koristim 10 puta. A onda ih rotiram i uzmem neke druge. Volim lakove za nokte, stalno ih mazem a ovako cu vise uzivati a to je i poenta ovog panovanja. Pa ako ste raspolozeni mogu da objavim post kada biram nove lakove, ako vam je to zanimljivo. 

Potrosila sam Avon Magic lak za nokte, lak je prelep, mnogo se tesko skida ali sta cu kad mi se dopada. Prelepo izgleda na noktima, sigurno cu kupiti novi kada potrosim neke lakove. 
Llums u nijansi cini mi se hot wine, potrosila sam je do kraja, prelepa nijansa crvene, trula visnja, odlicni su njihovi lakovi pa ako niste probali obaveznoo isprobajte. 
Avon gel finish sivi i Avon pro zelenkasti su ostali ali mislim da ce uskoro i oni otici. 
Sada u decembru su potroseni i ova tri lakica, mini size pakovanje su, u pitanju su wow lakovi od Golden Rose i Max Factor koji imam bas dugo. Mislim da necu vise kupovati mini lakove jer su mi neprakticni, cetkica je mala, brzo se trose ali kada stigne skoro na kraj tesko se izvlaci proizvod. 
Prvi lak za jacanje noktiju umesto onog Eveline 8u1 odlican lak, ponovo cu kupiti. Gel Shine je ostao bukvalno imam za jos 2 koriscenja. Golden Rose odlican je, bas sam ga lepo potrosila. 

Da li zelite da pisem o lakovima za nokte tokom naredne godine? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3