недеља, 12. децембар 2021.

Pan that palette 2021-Finish

Cao najbolji moji!

Sigurno vam je poznata ova paleta senki, u pitanju je Catrice Pro slim paleta senki, uzela sam ovu paletu da je koristim godinu dana, taj post ste mogli da procitate ovde klik. Kada pogledam ovako slike jedna pored druge ima napretka, ali uzecemo u obzir da se nisam svaki dan sminkala. Dopada mi se kako je sve ispalo na kraju, ovu paletu obozavam i za godinu dana nije uspela da mi dosadi. Mislim da nisam pisala odvojenu recenziju o ovoj paleti ali mozemo ovde konacne utiske. 

Pro slim paleta je jedna od najtanjih paleti koje imam, nijansa je 010 Courage is Beauty. Sadrzi 14 senki. Od tih 14, 8 su mat senke, koje se fantasticno blendaju jedna sa drugom, nijanse su odlicne za dnevne i vecernje makeup lookove. Imamo i 4 satne nijanse i 2 presovana glitera koji su fantasticni na kapku. Saten nijanse kao i gliter najbolje se nanose prstima. Traju dugo na ocima, meni se mnogo dopadaju, senke su tako mekane, formula je divna. Paleta je dostupna u Lilly i Dm drogerijama, imate i testere pa probajte, pisite mi kako vam se dopadaju nijanse.

Sto se tice panovanja, dodatkla sam samo jednoj nijansi pan. Na jos nekim samo sto nisam dodatkla pan. Sledece godine menjam palete na mesecnom nivou pa cemo vise da se igramo sa ostalim paletama i bojama. Zadovoljna sam rezultatima, kako se nisam sminkala svakodnevno ovo je super rezultat. 




4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3