понедељак, 20. децембар 2021.

Nega stopala 2021

Cao najbolji moji. 

Zimi posebnu paznju posvecujem svojim stopalima. Stopala zahtevaju dicsiplinu, redovno mazanje, redovnu hidrataciju. Ima dana kada zaboravim da namazem kremu i vec kroz dva dana mi stopala ispucaju. Prvi put pisem svoju rutinu, u daljem postu mozete videti kako ja to radim na veoma jednostavan nacin. Ne koristim skupe proizvode, koristim vrlo malo proizvoda koji rade i pruzaju hidrataciju mojim stopalima. 

Prvi proizvodi su kupke za stopala kao i ova turpija za stopala. Sa jedne strane turpija a sa druge kamen za pete. Odlicna stvar i ovo je kupljeno u Lilly drogeriji, Velnea je brend. Balea kupke za stopala, moje omiljene, Urea mi je bas lepa i rado je koristim, kostaju nesto smesno 50 dinara, pa ako niste isprobali do sada trk u DM. Kupke koristim tako sto pola kesice ili celu kesicu zavisi sta pise na pakovanju stavim u lavor sa vrucom vodom. Tako opustim svoja stopala, kada se omeksaju prelazim kamenom i turpijom. 
Posle kupke stopala, mazem vazelin. Ovde imam dva, oba su mi fantasticna. Balea je vise redje teksture dok je Sensilis bas guste i teske i on mi je moram da priznam za mrvicu drazi. Preko vazelina navucem carape i prenocim. 
Ili namazem jednu od ove dve kreme, Avon i VZK krema za negu stopala. Obe su mi super, VZK je dostupna u Lilly drogeriji. Sada je akcija 1+1 gratis pa je idealna prilika da je kupite. 
Kako vi negujete svoja stopala?? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3