понедељак, 13. децембар 2021.

Moja kolekcija lakova za nokte 2021

 Cao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro i da uzivate u ovom zimskom vremenu i praznicnoj euforiji. Kako mnogo volim lakove za nokte, odlucila sam da vam pokazem moju kolekciju lakova, izgleda da to do sada nisam radila na blogu pa eto zelim da malo bolje upoznate boje koje koristim i koje volim. Moja kolekcija se sastoji od 50 laka. Nisam ni znala da ih ima toliko dok nisam sela da napisem ovaj post. Pa u nastavku vam pisem nijanse i kako su mi se pokazali lakovi. 

Llums lakovi za nokte, postojani su, kada se namazu u dva sloja jos bolji su. Ne stoje 7 dana ali dobri su. 
Nijanse su: Turquoise, Carmine, Hot wine, Blossom. 
Avon lakove za nokte obozavam jos od srednje skole, razne kolekcije, predivne nezne boje, zaista su super. 
Nijanse su: Strawberry, Naked Truth, Into the dark, Sea Breeze, jedino sivi sa sljokicama nema nijansu. 
Maybelline su okej lakovi, malo su providni pa treba vise sloja laka da se namaze da bi bila ta puna pigmentacija. 
Nijanse su: Superpower blue, Urban Turquoise, rioze je broj 26. Razlicite kolekcije zato neke imaju brojeve a neke nijanse. 
Golden Rose mini lakovi, obozavam GR, to su prvi lakovi za nokte koje sam probala i pocela da koristim. 
Nijanse su brojevi: 41,117,165 i 168.
Golden Rose moj omiljeni gliter lak za nokte, kao i crveni koji izgleda kao gel na noktima, oba su prelepa. Gliter koristim preko boja i izgleda mnogo dobro. Dugotrajni su.
Nijanse su brojevi: 203 i 63.
Flormar lakovi za nokte, takodje su odlicni, ovi su malo providni pa treba jedno tri sloja, ali kada se namaze stvarno izgledaju nokti kao da ste ih nadogradili. 
Nijanse su: 246 Cream Silk, Pink Ivory, 319 White Dance. 
Flormar lakovi Full color su lakovi koje iz jednog sloja dobijete punu pigmentaciju, nijanse ima dosta i takodje ih volim. Sve svoje lakove volim, kupila sam ih s ljubavlju. 
Nijanse su: Clear Sky, Tickled Pink, Neo Love Story, Urban Escape, Rose Pumps, 
Sada prelazimo na jedan sareni deo, ovo su lakovi koje imam po jedan.
Golden Rose rich colour kolekcija, takodje mora nekoliko slojeva, pa ga zato i retko koristim. 21 lak koji se prodaje u Lilly drogeriji, ovo je najbolji krec beli lak za nokte koji sam probala, treba dva sloja ali dugo traje na noktima. 
Catrice lakovi su takodje lepi i dugotrajni, ovaj crveni lak je moj omiljeni crveni lak. A Essence koji je iz neke limitirane kolekcije je takodje moj favorit, teget prelepa plava nijansa. Cien lak za nokte, ovo je prvi put da sam probala njihove lakove, brzo se susi stvarno, nijansa je prava letnja rekla bih. 
Nijanse su sledece: 08, 30, 05 It's all about that red, 01 Ahoy, boy!, i Lidl Cien 118.
Aura lakic, dobijen uz Cosmopolitan novinu, kada ga namazem jedva ga skinem. Divage je takodje sjajan i lep lak. Bel London je neverovatno dobar lak za nokte, sljokice su divne. Essence sam mazala celooo leto, prelepa letnja boja. 
Nijanse su:  424 Occupy my mind, 10, 76, 03 Ready Steady Red. 
Essence lakovi su moji najomiljeni lakovi za nokte, ova linija lakova za nokte je definitivno najbolja, u jednom sloju je puna pigmentacija, stoje na noktima i po 5 dana, prelepe nijanse. Gliter lak volim da stavljam preko boje, narocito sada kada je Nova godina tu. 
Nijanse su: 18 Hakuna matata, 59 Sparks fly, 08 strong, 83 Trust in me, 81 Call me Rusty, 14 do you speak love?. 
Sada prelazimo na bazne lakove kao i nadlakove. Sve ove lakove volim i redovno koristim. 
Essence gel top coat je najbolji i svima preporucujem. 
Nijanse su: top coat, Restoring Beige, Avon baza i Essence top coat nemaju nijnase vec su jedini od tih lakova. 
I na kraju sam ostavila kapi za brze susenje laka kao i proivode za zanoktice. Ove stvari su jako korisne, olaksace vam lakiranje noktiju, brzo osuse lak, sada ne prodje lakiranje bez njih. Essence base coat je zalutao ovde, super je. Ulja Essence i Prima kozmetika, carobno mirise i bas volim da ih mazem. 


Koje lakove koristite? 



3 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3