среда, 8. децембар 2021.

Lafy Natural-crystals for hair, sea mist, detangler

 Cao najbolji moji!

Lafy Natural je potpuno otkrice za mene, ovo je brend koji sam jedva cekam da isprobam, mnogo mi se dopao na prvi pogled. Od drugih sam slusala kako su stvarno dobri proizvodi, da im je kosa meksa, sjajnija. Istog trenutka sam pozelela da probam. Lafy Natural za sada u svom asortimanu ima tri proizvoda. U pitanju su crystals ulje za kosu, sea mist i detangler. Ovo su  proizvodi koji se koriste posle pranja kose. U nastavku procitajte o ova tri proizvoda.

Zapratite ih na instagramu ovde LAFY NATURAL.

Prvi proizvod su kristali za kosu sa uljem marule, obnavljaju strukturu vlasi, omeksavaju kosu, pruzaju novi sjaj i sprecavaju pucanje vrhova. Proizvod je odlican za zastitu od vruce pegle i isusivanja, od atmosferskih uticaja, ne masti i ne otezava kosu. 
Nacin upotrebe: Naneti 3,4 kapi, od sredine duzine kose ka krajevima ciste kose. Nezno rascesljati. Za intenzivno tanku kosu dovoljna je i jedna kap. 

Mirise prelepo, ambalaza je plasticna, na pipetu je i olaksava doziranje proizvoda, 3,4 kapi je sasvim dovoljno, kosa mi je mnogo lepa i meka na dodir. Odlican proizvod a moze se pronaci u Dm drogerijama. Rekla bih da je ovo ulje savrseno, miris i ucinak. 
Drugi proizvod je sea mist sa aloe verom, pruza instant volumen vasoj kosi. Ovaj proizvod je jedinstven po tome sto u sebi sadrzi biljku aloe veru koja stiti vasu kosu od UV zraka te pruza kosi savrsenu hidriranost, a u kombinaciji sa morskom solju nudi visok stepen nutritivnih vrednosti.  Potpuno prirodni sastojci ucinice da vasa kosa bude bujna citave godine. 
Nacin upotrebe: Preparat promuckati i naneti na vlaznu kosu ili na suvu kosu u zavisnosti of zeljenog stila. Za najbolji rezultat koristite fen ili pustite kosu da se prirodnim putem osusi. Nije potrebno ispiranje kose. 

Proizvod lepo mirise, ima pumpicu koja bas lepo raspri proizvod. Koristila sam ga na suvoj i mokroj kosi, oba efekta mi se dopadaju, ovo su rekla bih najbolji proizvodi koje sam probala i pruzila svojoj kosi. Nastavicu da ih kupujem. Moja kosa je prirodno bez volumena pa mi ova prskalica bas pruza lep volumen, nikad nije lepse izgledala. 
I treci proizvod i ujedno moj omiljeni proizvod za kosu je detangler sa arganovim uljem 7u1 na bazi proteina pirinca i proteina psenice u kombinaciji sa pantenolom i uljima argana i lesnika ucinice da se vasa kosa oporavi i revitalizuje te bude laka za rascesljavanje. Kompleks prirodnih proteina u ovom proizvodu hrane, jacaju i stite vasu kosu od negativnog dejstva sunca i vetra, te oporavljaju kosu i stite je od pucanja. Upotrebom ovog proizvoda vasa kosa dobija dugotrajan sja i potpunu hidriranost. Lagana prirodna formula ucinice vase krajeve svilenkastim, sjajnim i voluminziranim. 
Nacin upotrebe: Preparat naneti na vlaznu kosu prethodno osusenu peskirom. Nije potrebno ispiranje kose. Detangler sa arganovim uljem se moze koristiti svakodnevno. 

Proizvod je na pumpicu i bas lepo radi i dozira proizvod, proizvod je zuckate boje i kremaste teksture. Prelepo mirise, ovo je moj omiljeni proizvod za kosu, kosa mi nekoliko sati mirise na ovaj proizvod. Kosa se lepo rasceslja, bas lepo kosa saradjuje, mogu da je stilizujem a najbolje od svega je sto je moja kosa do pola ledja sada lagana kao pero. Uopste nemam osecaj tezine i zato mi se mnogo dopada. Tacno osetim razliku kada ga ne koristim. 
Od mene sve preporuke za ova tri proizvoda, mozda najvise za detangler, jer ja sam odusevljena. Pisite mi ako ste probali ili planirate <3 

1 коментар:

  1. O Sea Mist é um spray capilar que muitas vezes contém água do mar ou ingredientes que simulam sua composição. Esse produto é popular por criar textura e ondas naturais no cabelo, proporcionando um visual de "praia" descontraído e casual.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3