уторак, 14. децембар 2021.

Kako naneti vestacke trepavice?

Cao najbolji moji!

Kako se blizi Novogodisnja noc, verujem da dosta devojki razmislja o vestackim trepavicama, sigurno razmisljate koje bi bile najbolje da uzmete. Koje vam najvise odgovaraju, koje su najkvalitetnije, koji lepak da uzmete. U ovom postu zelim da vam pokazem trepavice koje sam vec koristila 5,6 puta i izgledaju i dalje nove kao da su sada kupljene. 

Najbolji lepak za trepavice je Aura providni lepak, cesto bude na akciji u drogeriji pa bacite pogled. 

Trepavice koje su dostupne kod nas su Aura, Eylure sam dobila u Look Fantastic kutiji i obozavam ih, moje omiljene trepavice. Essence trepavice sam takodje dobila, pa nisam bas sigurna da li ih ima u drogeriji, moracu da proverim. Inace, svako u svom gradu ima prodavnice koje mi zovemo Kineske robne kuce, pa najbolje je da pogledate tamo kakvih sve trepavica ima. Takodje mogu se pronaci na Ali Expresu, dosta povoljnije nego kod nas. 

Naravno, neko misli da su najbolje trepavice bas u drogerijama, ali dobre trepavice mozete pronaci bilo gde. Najbitnije kod trepavice je da gledate koliko je debela traka na kojoj su zalepljene trepavice. Ako je debela zaobidjite, treba da bude sto tanja kako bi se lepo savila i oblikovala prema oku.

Pre stavljanja trepavica, savijte malo trepavice, uhvatite pincetom trepavicu i nezno i u maloj kolicini nanesite lepak za trepavice. Sacekajte da se malo osusi, tipa 15-20 sekundi a potom polako na polu otvorenom oku nanesite trepavice. Bez prakse necete moci da ih nanese, zato vezbajte, kao i za sve potrebna je vezba. Posle par puta vec cete biti ekspert za nanosenje trepavica. 
Postoje i individualne trepavice koje su jos lakse za pocetnike, medjutim ja ih nemam jer ih ne koristim, vise volim ove iz jednog dela.  Naravno pre nego sto stavite trepavice prvo prislonite trepavicu da vidite da li je trepavica taman za vase oko, ako nije, skratite deo na kraju oka. 
Birajte prirodne trepavice za dnevnu sminku a duge i podignutije za vecernju. Oblika i velicina ima mnogo, pa istrazite, meni je ovaj proces uvek zanimljiv. Procitajte post u kome sam objasnila kako odrzavam vestacke trepavice pa ih koristim i do 10 puta. 
Da li koristite vestacke trepavice? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3