четвртак, 2. децембар 2021.

Godišnji favoriti-Šminka

Cao najbolji moji! 
Danas zelim da vam pokazem sminku koja je obelezila ovu godinu, sminku obozavam i rado je kupujem, tesko se trosi ali svi je volimo. Sminka je moja velika ljubav i cele godine sam koristila ove proizvode i uzivala u njima. 
Prvi veliki favoriti je ova paleta, Catrice Pro Slim u nijansi 010 Courag is beauty. Veoma lepa paleta, lako se blenda, nijanse su bas nosive i lepe, imamo mat nijanse kao i presovane senke pune sljokica, one su mi omiljene. Sada sam videla da nisam pisala o ovoj paleti na blogu, tako da ocekujte taj post. Bila je favorit i prethodne godine, ali sada sam je definitivno puno vise koristila i tek planiram da je koristim svakodnevno. 
Sledeci favoriti su nath bronzer Revolution pro, obozavam ovaj bronzer, nije narandzast vec je hladan i braonkast, veoma je lep, lako se radi sa njim, bas ga volim i svima ga preporucujem. Pakovanje je preslatko, roze. Mozete da ih kupite u Alexandar cosmetics radnjama. 
Essence Lash roze maskara, fantasticna, toliko lepo uvije i podigne trepavice, od kada sam je probala samo nju koristim. Lako se skida, uljanim skidacem ili micelarnom vodom, mnogo je lepa. Ima jos razlicitih verzija pa pogledajte. 
Essence olovka za obrve, sa jedne strane je puder boja za obrve a sa druge je tanka olovka na odvrtanje, moja olovka je u nijansi 02 warm dark brown i veoma sam zadovoljna ovom olovkom. 

Tu su i dve cetkice za oci, morala sam da ih spomenem u ovom postu jer su zaista vredne, koristila sam ih tokom cele godine i ovo su moje dve omiljene cetkice. Prva je CHIQUE crease cetkica, kupljena je u Dm drogeriji, cetkica je savrsena po pakovanju kao i po obliku, odlicno blenda pregib kapka. Druga zuta cetkica je Noelle, dlacice su malo duze od prethodne i to dozvoljava precizno nanosenje senke, odlicno blenda senke, mnogo mi se dopada kada ih obe koristim. 
Moj omiljeni Essence duo za usne, olovka i karmin u istoj nijansi 203 My advice, karmin ima efekat hladjenja pa kada se nanese malo pecka usne, meni to ne smeta, godinama koristim takve stvari. Boja ovih nijansi je savrsena, na mojim usnama izgleda predivno, zato ih obozavam. Karmin je sjajan i zato bas lepo stoji na usnama. Probajte. 
Za kraj tu su Essence puder i Maybelline korektor Fit me. Svidja mi se ova kombinacija jer oba proizvoda koliko toliko hidriraju lice pa mi lice ne izgleda brasnjavo i suvo. Ne uvlace se u linije, tako da je stvarno odlicna kombinacija ovog pudera i korektora. Ako niste probali puder probajte, bas je lep na kozi a cena je bas pristupacna. 

Koji su vasi favoriti?? 
 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3