петак, 3. децембар 2021.

Godišnji favoriti-Kozmetika

Cao najbolji moji! Juce smo pricali o godisnjim favoritima sto se tice sminke a danas pricamo o kozmetici. Pre svega negujte se, potom nanosite sminku, kada lice izgleda zdravo i negovano, sminka ce izgledati jos bolje. U ovom postu se nalaze proizvodi za negu lica, tela i kose, nadam se da cete uzivati u ovom postu. 

Organic Shop papaya&secer piling za telo, potrosila sam vec treci miris jer ima dosta vrsta, piling je grublji ali meni odgovara, prija mojoj kozi i nastavicu da ih kupujem. Balea urea kupka za stopala, za veoma suva stopala, skoro sam je otkrila i stalno je kupujem, toliko mi lepo omeksa stopala, savrsena kupka a kosta svega 50, 60 dinara. 
VZK krema za stopala, odlicna krema, lepo se upija, lako se nanosi, bas mi prija, stopala su mi prelepa posle ove kreme. 
Freeman maska za lice, clay mask, odlicna maska za lice, toliko lepo ocisti lice, plave je boje, lepo se skida, Freeman maske su jedne od mojih omiljenih maskica za lice. Medical Plants maska za lice, jos jedna omiljena maska, bele je boje, glinena maska, efekat posle nje je fantastican. Balea piling za lice sa koscicama kajsije, prelepo mirise, piling je grub i odlican, ovo pakovanje traje dugo, bas je dobar. Essence serum za usne, sa mirisom breskve, odlican serum za usne, lepo hidrira, prelepo izgleda kada ga samostalno nanesem, ovo je definitivno favorit godine koji najvise volim za usne. 
Vitamin C maska za lice, moja omiljena maska za lice, maramica je debela, lepo natopljena, odlicno hidrira a lice je posle maske malo svetlije, to mi se dopada, jer vitamin C obozavam. 
Lafy Naturals Detangler krema za kosu, ovaj proizvod najmanje koristim od svih prethodnih ali mi se toliko dopao da zasluzuje da se nadje u favoritima. Prelepo mirise, prelepo omeksa kosu i pruza joj sjaj, lako se rasceslja, ovo je proizvod koji me je toliko odusevio da ga svima preporucujem. Ima pumpicu pa olaksava doziranje proizvoda. Sve preporuke.
Balea serum za kosu, za krajeve, odlican, meni sigurno traje godinu dana, zato je i velika preporuka i veliki favorit, dugo traje jer su potrebne samo 1 do 2 pumpice, vrlo malo proizvoda, krajevi nikada lepse nisu izgledali. Sve preporuke. 

Koji proizvod vam se najvise dopada i koji su proizvodi vasi favoriti? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3