четвртак, 9. децембар 2021.

Essence Trendovska kolekcija #pinkandproud

 Cao najbolji moji!

Essence je lansirao novu kolekciju, sigurno ste vec videli na mom instagramu kao i na njihovom. Essence Pink kolekcija dostupna je vec u DM i Lilly drogerijama. Cene su pristupacne kao i uvek sto Essence radi za svoje kupce. U ovom postu pricamo o Pink novitetima. Kolekcija sadrzi sledece proizvode: 

  • Sprej za telo
  • Maskaru
  • Sapun za obrve
  • Rumenilo
  • Lak za nokte
  • Ruz za usne
  • Gumicu i dve snale za kosu 

Volela bh jos da isprobam rumenilo, nisam neki fan ali kazu da je ovo rumenilo "dupe" za Nars Orgasam rumenilo, znaci da je stvarno dobro. 

Gumica za kosu i dve snale za kosu su izuzetno kvalitetno napravljeni, gumica za kosu je bas od prelepog materijala napravljena, lepo se rasteze, bas je lepa. A snalice su me posebno odusevile, gledala sam ih na Ali expressu ali ih nisam narucila pa mi je bas drago da ih imam. 
Na instagramu sam napisala da bih bas volela da isprobam ovaj sapun za obrve a Essence mi je to i ispunio. Odmah cim sam ga otvorila sam ga isprobala, i moram da priznam da stvarno radi posao sa ovom cetkicom, obrve se bas podignu i bas lepo se definisu, bas mi se dopada. Pakovanje je preslatko, malo, u limenoj ambalazi, sapun je providan. Ako se dvoumite da li da isprobate odgovor je da, trk u drogeriju. 
Dobila sam stikere koje cu podeliti sada u toku novogodisnjih praznika. Prelepo i hrabro. 
Karmin koji ne verujem da cu koristiti vec cu ga samo gledati. Nijansa je toliko lepa, gliter ruz za usne, jos lepse sija uzivo, ja sam odusevljena, ne znam koliko mozete da vidite ali ovo je savrsenstvo. Isprobala sam je samo jednom, lepa rozikasta svetlucava nijansa, prelepa je, ali prvo neko vreme ce samo sijati na polici. 

Koji proizvod vam se najvise dopada iz Essence kolekcije? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3