среда, 1. децембар 2021.

Christmas haul

Cao najbolji moji! Kako ste? Nadam se da ste dobro, da ste zdravi i spremni za novu turu postova jer pocinje blogmas. Obozavam da pisem i citam druge blogove koji pisu blogmas, ovo je moj najbolji deo godine, najlepse doba godine, obozavam praznike, sve je tako svetlucavo, sjajno i plus ako nas obraduje sneg, bice to fantasticna idila. 

Kao uvod u blogmas neka prvi post bude novogodisnja kupovina, kupila sam nekoliko novogodisnjih detalja pa mislim da ce vam biti zanimljivo, ostavite mi komentar sta bi ste voleli jos da vidite na mom blogu u toku decembra. 

Kupila sam dva ukrasna papira za pakovanje poklona, mislim da su bas lepi i prakticni. Svideo mi se dizajn i nisu bili skupi. Zlatni je kupljen kod kineza a crveni u Lidlu. 
Novogodisnja rukavica, bas je mekana i kvalitetna, kupljena je u Pepco radnji, tamo imate odlican novogodisnji asortiman, pa pogledajte. 
Salvete su kupljene u DM drogeriji, mozete ih tamo pronaci, bas cesto tamo kupujem, cena i kvalitet odlicni. A ove mislim da su bas lepe. 
Keramicka cinija iz Jysk radnje, imate i solju uz ciniju ali ja sam uzela samo ciniju. Lepa je i planiram da je drzim na stocicu sa slatkisima. 
Modle za novogodisnje kolacice, to nisam mogla da ne kupim. Ove modle su dosta velike, nisu plasticne vec kao da su od lima pravljenje, imaju i ove crvene linije pa je bezbedno za koriscenje i za decu i odrasle. Jedva cekam da ih pravimo. Ako ste zainteresovani objavicu post recepta i postupka. 
Jelka tacna je kupljena u jednoj radnjici koja prodaje sve i svasta, zove se Home centar, kada sam je videla nisam mogla da je ne kupim, tako je lepa i slatka, mislim da ce za neke kolacice biti super. 
Kupili smo i par ukrasa, ove pahuljice su bile preslatke, kupljene su kod kineza. 
I ove solje su tamo kupljene, preslatke, novogodisnje, mnogo su lepe. 
Jos jedna pahuljica ukras, bila mi je prelepa pa sam je uzela, kao i sledece masnice za napolje za terasu, uzela sam i ukras koji je iz dva dela, bas je lep i unikatan. 


Da li volite da idete u novogodisnji soping? <3 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3