среда, 15. децембар 2021.

Christmas haul #2

Cao najbolji moji!

Nadam se da provodite svoje vreme kvalitetno i u krugu porodice i prijatelja, ima dosta toga sto mozete zajedno da radite i da se druzite. Naravno kod nas je pala jos jedna kupovina, pa vam odmah to pokazujem, znam da volite kupovine pa u nastavku pogledajte na sta smo potrosili novac. 

Nove solje. Nista me ne pitajte ali kada sam ih videla jednostavno nisam mogla samo da ih ostavim i da izadjem bez njih. Boje su prelepe kao i citati na soljama. Uzela sam dve i bas mi izgledaju praznicno i lepo, nema veze sto nemaju na sebi Deda Mraza za mene su savrsene za ovo doba godine. Kupljene su kod kineza za nekih 150 din. 
Sada jedan mini haul iz Lilly-a, ako me pratite na instagramu onda ste sinoc videli koliko sam bila ljuta zbog ove umivalice za lice. Ova umivalica je kupljena sinoc i u njoj ima pola proizvoda. Da, kupila sam polupotrosen proizvod, za sta sam dala pare? Ili tako pakuju proizvod ili je neko pre mene otvorio proizvod i lagano ga koristio. Greska kod ovih pakovanja je sto imaju zastitnu foliju, plus pakovanje nije providno pa se ne vidi koliko proizvoda ima unutra, ali uz pomoc bliza na telefonu mozete videti koliko proizvoda zaista ima unutra. Pantenol sam kupila jer mi je uvek potreban, neophodan je u kuci. 
Kupila sam dva stoljnjaka crvene boje, slikala sam samo jedan, bas su praznicni i lepi. Takodje kod kineza za 500 dinara. Mi ih tamo kupujemo godinama i fantasticno se operu sto je najbitnije. 
Zatim, kupili smo u Jysku ovaj novogodisnji otirac, presladak je i morala sam da ga uzmem. Velicina je dobra kao i kvalitet, dopada mi se. Bio je 350 din. 
Naravno kada smo videli ove vilenjake nismo mogli da izadjemo bez njih iz radnje, mali je bio 250 a veliki 450 din. Kvalitet je dobar, punjeni su necim tvrdim kako bi samostalno stojali i meni se dopadaju. Mislim da ce nam godinama trajati. 
Nadam se da vam se dopao post, sta vam se najvise dopalo? 

8 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3