уторак, 21. децембар 2021.

Book haul-Lavirint, Makart i Odiseja

Cao najbolji moji!

Sada mi je naisao period kada sam samo kupovala knjige, dobro i prodala sam 7 knjiga na licitacijima pa je ovo sve kao opravdano. Produzila sam clanstvo u biblioteci pa sledece godine nema kupovine knjiga. U nasoj biblioteci sam videla da su stigle dosta novih knjiga, pa se bas radujem da se sunjam izmedju polica. U ovom postu zelim da vam pokazem koje sam to knjige kupila na sajtu Makart store, Odiseja i Lavirint online knjizara. Ne znam mnogo o ovim knjigama pa cemo o radnjama drugi put. 

Tajne udatih zena, Sanse i Moj cudesan razvod kupljene su na online knjizari Lavirint. Dosta je bila brza, knjige su bile super upakovane. 


Ribe i Kuca na pilecim nogama, naruceni su sa sajta Makart store. Takodje odlicna brzina dostave, odlicno upakovane knjige, sve su stigle u super stanju. 

Kasperijada, Ajvi Poket oba dela, Skaci Barte, Karolinin tajni dnevnik. Narucene su sa Odiseja online sajta. Uglavnom su knjige za decu, ja sam zelela da istrazujem pa sam ih narucila i jedva cekam da ih procitam i uzivam. 




Da li volite da citate knjige? Koje knjige najvise preporucujete? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3