субота, 11. децембар 2021.

Baroness sheet maske za lice-recenzija 10 sheet maskica

Cao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro i da uzivate u ovom praznicnom raspolozenju. Maske za lice mnogo volim, znam da nisu bas najbolje za nasu Planetu ali s vremena ne vreme ugodim sebi. Posto sam toliko maskica isprobala, odlucila sam da kupim skoro celu kolekciju Baroness maskica i vama prenesem utiske. Baroness su moje omiljene maskice, a jedna je bas posebna a to je vitamin C. Dostupne su Lilly drogeriji po ceni 99 din a sada skoro su bile na akciji 49 din. U ovom postu pricam o 10 maskica za lice, a ima ih ukupno 14 sheet maskica za lice. 

Maske o kojima pricam danas su: 

1. Pearl

2. Collagen

3. Tomato

4. Arbutin

5. Red Ginseng 

6. Pomegranate

7. Snail

8. Vitamin C

9. Aloe

10. Green Tea


Maske koje nedostaju su: 

1. Cucumber

2. Q10

3. Bee venom

4. Syn Ake 

Baroness maska za lice sa ekstraktom bisera za podmladjivanje koze. Sadrzi ekstrakt bisera koji vase lice cini boljim unapredjivajuci imunitet koze, svojim anti-aging efektom i dubinskom hidratacijom. 
Prijatan miris i prelepo pakovanje, maska je bas lepa, dopala mi se, koza je hidrirana i lepa. 
Baroness maska za lice sa kolagenom za obnavljanje ostecene koze. Sadrzi kolagen koji je veoma efikasan u poboljsanju elasticnosti koze, smanjivanju bora, odrzavanju homeostaze i regeneracije koze. Sa efektom dubinske hidratacije. 
Ova maska mi se mnogo dopala i vec sam je nekoliko puta koristila, bas mi fino nahrani kozu, pruza bas lep i svez izgled. 
Baroness maska za lice sa ekstraktom paradajza za hidrataciju i revitalizaciju. Sadrzi ekstrakt paradajza koji obnavlja elasticnost koze pruzajuci joj neophodnu vlaznost. 
Nema jak miris paradajza ako ste je mozda zato izbegavali, fino je natopljena, maramica je debela i kvalitetna, volim takve maramice, ove su poput Garnier maskica, mnogo su lepe a cena im je bas fina. Ova maska mi se takodje dopala. 
Baroness maska za lice sa Arbutinom za beljenje, osvezavanje i hidrataciju koze. Sadrzi arbutin i prirodne biljne ekstrakte kojim obezbedjuje dugotrajnu hidrataciju. Koza postaje meka, glatka, cista, sjajna, prozracna i zdravije izgleda. 
Pakovanje maske je bas lepo pa sam odmah ocekivala da ce biti za beljenje, ja volim taj efekat posle maskice, ova upravo to i radi sto kaze. Osvezila mi je lice i dobila sam svetliji ten. 
Baroness maska za lice sa crvenim zensenom za obnovu koze. Sadrzi ekstrakt crvenog zensena koji cisti vasu kozu, obezbedjuje joj dubinsku hidrataciju, hrani je i poboljsava efekat elasticnosti koze usporavajuci starenje. 
Prvo sam pomislila da mozda ima efekat zagrevanja kada sam videla pakovanje. Okej je bila maska, nisam bas bila toliko odusevljena ali je okej, hidrirala je lice, fina je. 
Baroness maska za lice sa ekstraktom nara za osvezavanje i elasticnost koze. Sadrzi ekstrakt nara koji sadrzi tecni estrogen. Cini vasu kozu gipkom i zdravom obezbedjujuci joj minerale, vitamine, poboljsavajuci imunitet koze a ekstrakt nara pruza efekat zategnutosti. 
Ovu masku sam takodje kupila vec nekoliko puta i mnogo mi se dopada, tako prijatan miris, koza posle nje mi je nahranjena, sveza i nezna na dodir. Mnogo mi se dopada. 
Baroness maska za lice sa filtratom puzevog sekreta za brzu revitalizaciju koze. Sadrzi kolagen i elastin koji su dobri za zastitu koze, usporavanje procesa starenja i ciscenje. Ova maska ce takodje poboljsati elasticnost koze i maksimalno umanjiti vidljivost pora i tako doprineti besprekornom mladalackom izgledu koze. 
Kao i inace proizvodi sa puzevom sluzi su super za kozu lica. Koza je bila fina i glatka, bas mi se dopala. Kupicu je ponovo sigurno. 
Baroness maska za lice sa Vitaminom C za regeneraciju koze. Sadrzi vitamin C, pro-vitamin B-5, nikotinamid koji instantno daju kozi energiju i blistavost. Moja omiljena maska za lice, vitamin C obozavam, posle nje koza mi je nahranjena, prosvetljena , ujednaci mi ten, bas mi se mnogo dopada, miris je osvezavajuci. 
Baroness osvezavajuca maska za lice sa alojom, protiv bubuljica i mitisera. Sadrzi ekstrakt lista aloe koji brzo oporavlja ostecenu kozu i hrani je. Ucinice vasu kozu svilenkastom i gipkom hidrirajuci je i efektom zatezanja aloe vere. 
 Ova maskica mi je takodje jedna od omiljenih, aloe veru obozavam, odlicno hidrira kozu, posle nje koza mi je savrsena na dodir. Ako niste probali nijednu od ovih maskica onda prvo probajte ovu, jer cete se oduseviti a za sve tipove koze je. 
Baroness maska za lice sa zelenim cajem za zdravu i elasticnu kozu. 
Maska sa zelenim cajem obezbedjuje vasoj kozi hidrataciju, oslobadja je stresa i pomaze uklanjanju keratina. 

Sve ove maske bih kupila ponovo, bas ih volim i uzivam u koriscenju. Koja maska vam se najvise dopada? 


5 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3