петак, 26. новембар 2021.

The Lab-hyaluronic acid-Madforcos

The Lab je Korejski brend koji prodaje proizvode za negu lica. The Lab proizvodi su veoma popularni i zene ih obozavaju. U ovom postu pokusacu da vam malo priblizim ove proizvode i njihovu namenu. Proizvodi su visokog kvaliteta i stvarno su dobri, postoje jos neke linije The Lab proizvoda pa bilo bi lepo da ih pogledate, jer sigurno cete pronaci nesto za sebe. 
Oligo Hyaluronic Acid, ovo je pakovanje od 50ml, koristila sam ga kao tonik i bio mi je odlican, hijaluronska kiselina je okej u malim dozama. Meni se dopao, miris je neutralan, lepo se slagao sa ostalim proizvodima iz iste linije. Mislim da je pogodan za osetljivu kozu. 
Boosting Ampoule-serum, sadrzi 30 ml proizvoda, ima pipetu, pa olaksava doziranje. Nisam primetila lose efekte, prijalo mi je, kako nisam koristila kiselinu meni je ovo bilo pravo otkrice. Proizvod je dobar i sigurno cu ga kupiti ponovo. 
SPF krema, krema sa zastitinim faktorom 30, odlicna krema, nije masna, nije lepljiva, odlicna za leto i vrucine, mislim da kreme sa zastitnim faktorom i treba da budu ovakve, lagane teksture, da se ne osete na kozi. Mnogo mi se dopada, miris okej, tekstura fantasticna. Sve preporuke. I napomena SPF nanosite 365 dana u godini, obavezno. 
Ovo je vec drugo pakovanje, mama i ja je koristimo i mnogo nam se dopada. Rekla bih da je za suvu i osetljivu ali i za  normalnu kozu fantasticna. Nije mnogo masna, lagane teksture, koristim je na dnevnom nivou i tako mi najbolje radi. Preporucujem od srca da je isprobate. 
Obozavam maske za lice, za ruke za stopala, obozavam sve sto ima veze sa Korejskom kozmetikom, jer vazi za jednu od najboljih kozmetika na svetu. U pitanju su maske za stopala sa kokosovim uljem i odlicne su. Nisu mnogo natopljene ali sasvim dovoljne da preporode stopala. Volim da ih nanesem kada vec dobro izpilingujem stopala i taman posle obujem ove maske i stopala su mi prelepa. 
Maske za ruke takodje sam odusevljena kao i za stopala. Kombinujem ih pa ih stavljam u isto vreme, lepo nahrani ruke, narocito nokte i taj deo oko noktiju, sigurno cu kupiti ponovo, jer mi se mnogo dopadaju. 

Koji proizvod vam se najvise dopada? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3