уторак, 30. новембар 2021.

Potroseni proizvodi-Novembar

Cao najbolji moji! 

Jos jedan mesec je uspesno prosao i naravno na kraju svakog meseca tu su potroseni proizvodi. U ovom postu sam zadovoljna kako sam trosila proizvode, moze to i mnogo bolje ali eto, samo lagano. Bitno je da potrosim proizvode pre nego sto kupim nove, bas sam srecna sto tako funkcionisem. Pa u nastavku pogledajte koje sam proizvode potrosila. 

Lycia trake za depilaciju, potrosila sam dva pakovanja, vece su za noge i ruke a manje za nausnice. Koristila sam ih za noge i meni je jedno pakovanje doovljno za dve upotrebe, jer najvise depiliram noge do kolena. Odlicne su, mirna sam 3 nedelje da ne moram da brijem ili depiliram noge. Lycia trake za nausnice, takodje odlicne, samo njih i kupujem i stvarno sam zadovoljna. U Lilly drogeriji cesto budu na snizenju pa ih potrazite. 
Maska za kosu brend DD bio cosmetics, mozete ih pronaci na instagramu. Maska za kosu koju sam obozavala, toliko mi je lepo hranila kosu, lako se rascesljavala, nisam primetila da maska sadrzi silikone tako da je stvarno odlicna, meni silikoni ne smetaju ali kada isperete kosu oseti se po vratu i ledijma kako su ostali silikoni iz maske. Tako mozete da prepoznate da li maska sadrzi silikone ili ne. 
Oriflame balzam za kosu, okej je bio, nista specijalno, nisam primetila nista woow, mislim da je i prilicno skup za taj novac. 
Melem kapi, odlicne kapi za kosu, dugo su mi trajale, lepo neguje kosu, posle njega mi je kosa bila divna i mekana na dodir, preporucujem od srca. Mozete da narucite na instagram stranici njihove proizvode. 
Balea limun gel za tusiranje, omiljeni miris ali mislim da cu malo pauzirati sa koriscenjem ove kupke. Brzo se potrosi, zelim da probam neke druge kupke. 
Sensilis skidac laka sa noktiju, odlican, lepo je skidao i sljokice sto je meni bitno jer stalno mazem lakove sa sljokicama. Nisam primetila da mi je mnogo isusivao zanoktice pa tako da od mene velika preporuka. 
Nina cik cak vata, veliko pakovanje, koristila sam je za sve i svasta, najvise za skidanje sminke, ekonomicnije je a mnogo bolje to uradi od tupfera. Tako da ako niste probali probajte. 
Crystal Derma pasta za problematicnu kozu, nanosila sam na upalne procese, poput  potkoznih bubuljica, odlicno je radila posao. Sigurno cu je kupiti ponovo. 
Nivea Men, krema za muskarce, koristio je za sve, ovo je ono manje pakovanje, lepo mirise, okej je. 
Potrosila sam i nesto od sminke, Catrice korektor je zavrsen, volim ovaj korektor ali ova spuzvica na kraju nije bas higijenska, na odvrtanje je, ima vrlo malo proizvoda. Okej je izgledao kada se nanese, davao je fin sjaj kozi. 
Maske za lice koje sam potrosila u toku ovog meseca, mozda ste primetili da sam se vratila sheet maskama, znam da su lose za nasu Planetu, vidim koliko djubreta stvaraju ali sta da radim kada me je uhvatila neka manija da ih kupujem. Pa kada me uhvati ovako popustim pa ih kupim. 
Prva maska od limuna, veoma tanka maramica, previse natopljena, ne volim tanke maramice i toliko natopljene da kaplje serum sa njih, lice posle nje jeste bilo svetlije, efekat mi se dopada ali ne volim to da mi klizi sa lica. Kupicu je ponovo samo zbog efekta koji mi pruza. 
Vitamin C i Aloe vera, Baroness maske za lice obozavam, u Lilly drogeriji su bile snizene na 49din i svi smo ih kupili u zalihama. Prelepe su, maramice su debele i lepo hidriraju lice. Vitamin C mi je omiljena maska definitivno. 
Balea secerni piling za lice, savrsen, kupujem ga stalno i obozavam ga, steta je sto ga nema u full size pakovanju nego samo u kesicama.
Balea kupka za stopalom sa ureom, za bas suva stopala, odlicna je, posle kupke nanesem kremu sa ureom od VZK brenda i budu mi stopala premekana. 
Alverde maska za lice, uzas, miris je katastrofa toliko je ocajan da mi izaziva mucninu, maska na kosi koliko sam videla nista nije uradila. 
Lycia maramica, iskoristila sam je posle depilacije, te maramice su odlicne i stvarno skidaju visak voska. 

Nadam se da vam se post dopao, koji proizvod vam se najvise dopada? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3