недеља, 28. новембар 2021.

Pixi Remedy Mask

Cao najbolji moji! Kako ste? Nadam se da ste dobro i da ste raspolozeni za jedan blog post. Pixi ste vec vidjali na mom blogu kao i na instagramu. Volim Pixi proizvode i rado ih koristim, obozavam njihove teksture, formule kao i pakovanja. PR pakovanja su im najlepsa koja mogu da zamislim. U ovom paketu su se nasle PIXI maske za lice, ovo su maske koje mogu da se kombinuju jedna sa drugom. Tri maske a to su: Rose, Milky i Vitamin C. 

Moja omiljena maska je naravno Vitamin C. Nisam toliko obozavala Vitamin C dok nisam isprobala Pixi serum. Od tada sam postala veliki ljubitelj. 



Rose maska je jakog mirisa i zato sam je samo isprobala i prosledila dalje, prijatna je na licu, ne stezu se poput glinenih maskica, daje svezinu licu, stvarno sam prijatno iznenadjena. Maskice dolaze u ovim kutijama sa malom kasicicom kojom nanosite masku na lice. Lako se odrzava, fino se nanosi na lice, stvarno mi se dopada. 
Milky maska za lice je prijatnog mirisa, moze da se nanosi na celo lice ili da se kombinuje sa druge dve maske. Svidja mi se kako mi lice izgleda posle nje, mekano i lepo na dodir, stvarno se vidi da je nesto uradila za to vreme koliko sam je drzala na licu. Maska se nanosi kasicicom i drzi se nekih 10 do 15 minuta a zatim laganim pokretima sa vodom skine sa lica. 
Vitamin C je moja omiljena maska za lice, miris mi se dopada, mirise na sveze, mirise na svezi limun, bas je osvezavajuca maska za lice. Efekat koji dobijem posle nje mi nije uradila nijedna druga maska za lice. Lice mi izgleda tako lepo, malo mi kao i izbledi lice, bas pruza ujednacen ten, prosletli ga, ja sam odusevljena. Mislim da mi je ovo godisnji favorit. Malo je reci koliko sam odusevljena ovim maskama. Ali sam i veoma zahvalna sto imam priliku da isprobam ove maske. 
Koja maska vam se najvise dopada? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3