петак, 19. новембар 2021.

Aktivni ugalj Black Edition-Hello Smile

 Cao najbolji moji!

Hello Smile je veliki brend koji ima veoma kvalitetne proizvode za izbeljivanje zuba. Hello Smile aktivni ugalj je jedan od proizvoda u njihovoj ponudi. Brend Hello Smile je aktivni ugalj u prahu obogation nutrijentima koji ciste zube od naslaga i necistoca, usporavajuci nastanak karijesa i razmnozavanje bakterija. Napravili su kombinaciju aktivnih sastojaka koja se vezuje za povrsinske fleke i plak, sto olaksava uklanjanje tamnih mrlja izazvanih hranom i picem, poput kafe, caja, crnog vina, kao i od cigareta. Hello Smile aktivni ugalj efikasno izbeljuje zube pruzajuci dugorocniji efekat beline. 

Klinicki je dokazano da Hello Smile aktivni ugalj poseduje antibakterijsko svojstvo, unistavajuci stetne bakterije koji su glavni uzrocnik bolesti zuba i usne duplje. Black Edition-aktivni ugalj je 100% prirodan, 100% veganski proizvod, nije testiran na zivotinjama. 
Hello Smile olovke koristim vec dugo, aktivni ugalj je bio novi proizvod za mene ali sada ne mogu bez njega. Aktivni ugalj nezno uklanja fleke sa zuba, izbeljujuje ih na jedan lep i prirodan nacin, ali i bezbolan. Tako da lepota ne mora uvek da boli, pravo je olaksanje sto mozete sami da izbeljujete zube kod kuce. Kucno izbeljivanje zuba je i jeftinije. Tako da od mene sve preporuke. Narucite na njihovom sajtu www.tryhellosmile.com.




1 коментар:

  1. A inclusão do termo "Black Edition" sugere que este produto pode ter uma fórmula especial ou um design diferenciado em comparação com outras versões do produto. Muitas vezes, produtos com carvão ativado são promovidos por suas propriedades de clareamento natural e capacidade de remover manchas superficiais dos dentes.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3