петак, 8. октобар 2021.

Veliki Haul-Dm, Lilly

 Cao najbolji moji!

Kao i svaka zenska osoba volim da kupujem i to se ponekad stvarno otrgne kontroli, jednostavno uvek nam sve treba, a onda su i dobre akcije, pa narucuj online, trci u prodavnicu. Konacno jedan veliki haul post, ovo sam kupovala u prethodnih par dana, pa mozemo da krenemo. 

Pa da pocnemo sa Lilly kupovinom, uzela sam par stvarcica. Maska za lice, ovo su moje omiljene maske za lice, rado ih kupujem i isprobavam a cena im je 99 din. Brijac, muski, naravno za mene, muski brijaci nekako duze traju od nasih zenskih. Catrice puder koji je izasao iz asortimana i kostao je svega 199 din. Nisam mogla da ga ostavim samog na polici. Velnea turpija i kamen, 2u1 odlicna stvar, drago mi je sto sam je uzela. 

I dalje smo kod Lilly drogerije, dva gela Nivea za tusiranje, bila je neka super akcija pa smo uzeli, okej su, fini su, lepo mirisu. I naravno uzela sam Gliss 4u1 masku za kosu, o kojoj vam pricam uskoro. Bila je cini mi se 400 din, valjda. 
Prelazimo na DM drogeriju. Uzela sam tecnost za ispiranje usta, odlicna, jaka, na akciji je bila. Balea pena za lice kao i piling iz iste linije, ranije sam koristila roze penu, pa sam sada uzela da isprobam plavu, piling sam vec koristila i obozavala sam ga. 
Jessa gel za intimnu negu, definitivno najblazi i najlepsi gel za intimnu negu, cena mu je odlicna oko 150 din. Bela limun kupka moja omiljena, mirise na napolitanke sa limunom, savrseno. Ne znam koja mi je po redu. Cena standard 99 din. 
Uzela sam i Masku za lice sa mirisom limuna, probala sam samo Tea Tree masku pa sam bas zeljna da vidim kakva je. Njihove maske imaju tanje maramice i veoma su natopljene, meni se to malo ne dopada ali efekat je super. Zatim, uzela sam novi proizvod koji se pojavio, piling i maska za stopala, pakovanje je prelepo, jedva cekam da isprobam. Uzela sam kristale za stopala kao i kupku za stopala sa ureom. Alverde maska za kosu sa kokosom, bila je jeftina pa sam je uzela. 

Svratila sam i do kucne hemije pa sam uzela 2 tecna sapuna za ruke, sa jabukom i kajsijom cini mi se. Sampon za kosu protiv peruti, i o njemu vam pisem uskoro, uzela sam vatu malo pakovanje, meni to sluzi za sve i svasta i dugo mi potraje. 
I kupovinu zavrsavamo Lidl kupovinom, tupfere tamo uzimam, lak za nokte kao i kapi za brze susenje laka je bilo bas slucajno, nijansa laka je lepa a kapi za divno cudo rade posao. Njihov aceton obozavam jer skida i najteze sljokice sa noktiju a pakovanje je veoma prakticno. 

Koliko cesto idete u soping?? Hvala sto citate moj blog, ljubim vas <3 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3