недеља, 31. октобар 2021.

Potroseni proizvodi-Oktobar

Cao najbolji moji!

Kako ste? Jos jedan mesec se zavrsio a sa njim tu su i novi potroseni proizvodi, obozavam da gledam i citam o potrosenim proizvodima a najvise volim i sama da pisem o njima. Osetim veliku srecu kada neki proizvod potrosim, jer to je znak da mogu u soping. Ako ste koristili neki od ovih proizvoda pisite mi u komentarima. Pa mozemo da krenemo, nema ih puno ali i dalje se trudim da bude vise potrosenih proizvoda. 

Prvi proizvod je moj voljeni piling za telo Organic Shop sa mirisom maline. Organic Shop pilinzi za telo definitivno zasluzuju poseban post jer su veoma dobri, prelepo mirisu a sto je najbolje od svega pruzaju kozi neverovatan piling. Kupujem ih u Benu apoteci. 
Balea gel za tusiranje, mirisao je na zvake, mnogo brzo sam ga potrosila, to se sa Balea kupkama nikad ne zna ili su gelaste ili kremaste. To mi se ne dopada, sto kvalitet nije uvek isti. Sada trosim Balea limun kupku pa cu malo odmoriti od Balee i isprobati neki drugi gel za tusiranje. 

Donto dent tecnost za ispiranje usta, nije mi se dopao, previse prirodan ukus ali sa dodatkom hemije, ima boljih. Colgate pasta standard u mojoj porodici kao i Donto dent, odlicne paste a veoma povoljne. 

Camelia tecni sapun sa mirisom kajsije cini mi se, prelepo mirise, kupujemo ga u kucnoj hemiji i odlican je, pumpica savrseno radi do kraja. Rosal balzam za usne, potrosila je moja mama koja obozava labela, fino je, okej je, Rosal je divan brend. 
Potrosila sam masku za lice Collagen koja mi je bila bas lepa, nije mnogo natopljena, ne klizi sa lica, maramica je debela i veoma lepo stoji na licu. Dopada mi se. Balea piling za lice sa vitaminom C, nije mi se dopao, piling je dobar ali taj mastan film koji ostavljala nakon umivanja mi je uzasan. Jednostavno mi je potrebna umivalica posle njega kako bih skinula taj sloj. Balea kristali za stopala, odlicni, koristim ih stalno, stopala budu bas lepa i mekana posle ove kupke. 

Koji proizvod vas je razocarao? Hvala sto citate moj blog <3

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3