петак, 15. октобар 2021.

PIXI Pretties-Pixi Beauty

Cao najbolji moji!

Pixi Beauty ne prestaje da odusevljava, kada sam videla koliko veliku kutiju mi je doneo postar nisam mogla da verujem. Pixi je veliki brend koji veoma cenim i postujem, mnogo rada i truda je ulozeno u sve ovo da bi Petra bila to sto jeste. U nastavku mozete videti 4 palete koje sam dobila u paketu. Na pocetku uzivajte u fotografijama kako je izgledao paket. 






Prva paleta je paleta za lice, ova paleta sadrzi proizvode za konturu, bronzer i hajlajter, odlicna kombinovana paleta za lice, kada putujete ovo je jedina paleta koja vam je potrebna. Pakovanje paleta je prakticno i lepo, panovi sa proizvodima su bas veliki i dosta proizvoda ima. Nijanse su toplih i hladnijih tonova, verujem da bi ova paleta odgovarala svima, jer su boje takve. 

Druga paleta je paleta ruzeva, ovo je savrseno za sve nas, narocito verujem za profesionalne sminkere ali i za nas koji volimo da mesamo i da se igramo sa ruzevima. Nijanse su prelepe, svaka na svoj nacin, ima crvenih, nude, rozikastih nijansi, mislili su na sve. Pakovanje je takodje prakticno, jednostavno. 

Sledeca paleta je paleta hajlajtera, nije mi bas omiljena ali je savrsena, 9 boja razlicitih hajlajtera, odlicno se blendaju, prelepo sijaju, sitan simer koji svi volimo, boje su bas neverovatne i drugacije od onih koje se prodaju. Ovde rekla bih da su mislili na svetle ali i na tamnopute devojke i to je sjajno, mnogo mi je drago zbog toga. 

Na kraju, cetvrta paleta je paleta senki za oci, 25 boja u paleti, savrsene za kreiranje dnevne ali i vecernje sminke. Savrseno se blendaju, stapaju se jedna sa drugom, njihova formula je zaista divna, tako simerasta i mekana. Pakovanje je plasticno, lepo se zatvara, to su stvarno lepo napravili, pa tako da nece vam se otvoriti u neseseru. 
Volim Pixi proizvode, volim njihove skincare proizvode ali i makeup, pa tako da svaka cast na ideji, na realizaciji svakog detalja, vidi se da je puno truda ulozeno u ovo. 

Napisite mi koja paleta vam se najvise dopala? Drago mi je da citate moj blog <3 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3