недеља, 31. октобар 2021.

Potroseni proizvodi-Oktobar

Cao najbolji moji!

Kako ste? Jos jedan mesec se zavrsio a sa njim tu su i novi potroseni proizvodi, obozavam da gledam i citam o potrosenim proizvodima a najvise volim i sama da pisem o njima. Osetim veliku srecu kada neki proizvod potrosim, jer to je znak da mogu u soping. Ako ste koristili neki od ovih proizvoda pisite mi u komentarima. Pa mozemo da krenemo, nema ih puno ali i dalje se trudim da bude vise potrosenih proizvoda. 

Prvi proizvod je moj voljeni piling za telo Organic Shop sa mirisom maline. Organic Shop pilinzi za telo definitivno zasluzuju poseban post jer su veoma dobri, prelepo mirisu a sto je najbolje od svega pruzaju kozi neverovatan piling. Kupujem ih u Benu apoteci. 
Balea gel za tusiranje, mirisao je na zvake, mnogo brzo sam ga potrosila, to se sa Balea kupkama nikad ne zna ili su gelaste ili kremaste. To mi se ne dopada, sto kvalitet nije uvek isti. Sada trosim Balea limun kupku pa cu malo odmoriti od Balee i isprobati neki drugi gel za tusiranje. 

Donto dent tecnost za ispiranje usta, nije mi se dopao, previse prirodan ukus ali sa dodatkom hemije, ima boljih. Colgate pasta standard u mojoj porodici kao i Donto dent, odlicne paste a veoma povoljne. 

Camelia tecni sapun sa mirisom kajsije cini mi se, prelepo mirise, kupujemo ga u kucnoj hemiji i odlican je, pumpica savrseno radi do kraja. Rosal balzam za usne, potrosila je moja mama koja obozava labela, fino je, okej je, Rosal je divan brend. 
Potrosila sam masku za lice Collagen koja mi je bila bas lepa, nije mnogo natopljena, ne klizi sa lica, maramica je debela i veoma lepo stoji na licu. Dopada mi se. Balea piling za lice sa vitaminom C, nije mi se dopao, piling je dobar ali taj mastan film koji ostavljala nakon umivanja mi je uzasan. Jednostavno mi je potrebna umivalica posle njega kako bih skinula taj sloj. Balea kristali za stopala, odlicni, koristim ih stalno, stopala budu bas lepa i mekana posle ove kupke. 

Koji proizvod vas je razocarao? Hvala sto citate moj blog <3

петак, 15. октобар 2021.

PIXI Pretties-Pixi Beauty

Cao najbolji moji!

Pixi Beauty ne prestaje da odusevljava, kada sam videla koliko veliku kutiju mi je doneo postar nisam mogla da verujem. Pixi je veliki brend koji veoma cenim i postujem, mnogo rada i truda je ulozeno u sve ovo da bi Petra bila to sto jeste. U nastavku mozete videti 4 palete koje sam dobila u paketu. Na pocetku uzivajte u fotografijama kako je izgledao paket. 






Prva paleta je paleta za lice, ova paleta sadrzi proizvode za konturu, bronzer i hajlajter, odlicna kombinovana paleta za lice, kada putujete ovo je jedina paleta koja vam je potrebna. Pakovanje paleta je prakticno i lepo, panovi sa proizvodima su bas veliki i dosta proizvoda ima. Nijanse su toplih i hladnijih tonova, verujem da bi ova paleta odgovarala svima, jer su boje takve. 

Druga paleta je paleta ruzeva, ovo je savrseno za sve nas, narocito verujem za profesionalne sminkere ali i za nas koji volimo da mesamo i da se igramo sa ruzevima. Nijanse su prelepe, svaka na svoj nacin, ima crvenih, nude, rozikastih nijansi, mislili su na sve. Pakovanje je takodje prakticno, jednostavno. 

Sledeca paleta je paleta hajlajtera, nije mi bas omiljena ali je savrsena, 9 boja razlicitih hajlajtera, odlicno se blendaju, prelepo sijaju, sitan simer koji svi volimo, boje su bas neverovatne i drugacije od onih koje se prodaju. Ovde rekla bih da su mislili na svetle ali i na tamnopute devojke i to je sjajno, mnogo mi je drago zbog toga. 

Na kraju, cetvrta paleta je paleta senki za oci, 25 boja u paleti, savrsene za kreiranje dnevne ali i vecernje sminke. Savrseno se blendaju, stapaju se jedna sa drugom, njihova formula je zaista divna, tako simerasta i mekana. Pakovanje je plasticno, lepo se zatvara, to su stvarno lepo napravili, pa tako da nece vam se otvoriti u neseseru. 
Volim Pixi proizvode, volim njihove skincare proizvode ali i makeup, pa tako da svaka cast na ideji, na realizaciji svakog detalja, vidi se da je puno truda ulozeno u ovo. 

Napisite mi koja paleta vam se najvise dopala? Drago mi je da citate moj blog <3 

петак, 8. октобар 2021.

Veliki Haul-Dm, Lilly

 Cao najbolji moji!

Kao i svaka zenska osoba volim da kupujem i to se ponekad stvarno otrgne kontroli, jednostavno uvek nam sve treba, a onda su i dobre akcije, pa narucuj online, trci u prodavnicu. Konacno jedan veliki haul post, ovo sam kupovala u prethodnih par dana, pa mozemo da krenemo. 

Pa da pocnemo sa Lilly kupovinom, uzela sam par stvarcica. Maska za lice, ovo su moje omiljene maske za lice, rado ih kupujem i isprobavam a cena im je 99 din. Brijac, muski, naravno za mene, muski brijaci nekako duze traju od nasih zenskih. Catrice puder koji je izasao iz asortimana i kostao je svega 199 din. Nisam mogla da ga ostavim samog na polici. Velnea turpija i kamen, 2u1 odlicna stvar, drago mi je sto sam je uzela. 

I dalje smo kod Lilly drogerije, dva gela Nivea za tusiranje, bila je neka super akcija pa smo uzeli, okej su, fini su, lepo mirisu. I naravno uzela sam Gliss 4u1 masku za kosu, o kojoj vam pricam uskoro. Bila je cini mi se 400 din, valjda. 
Prelazimo na DM drogeriju. Uzela sam tecnost za ispiranje usta, odlicna, jaka, na akciji je bila. Balea pena za lice kao i piling iz iste linije, ranije sam koristila roze penu, pa sam sada uzela da isprobam plavu, piling sam vec koristila i obozavala sam ga. 
Jessa gel za intimnu negu, definitivno najblazi i najlepsi gel za intimnu negu, cena mu je odlicna oko 150 din. Bela limun kupka moja omiljena, mirise na napolitanke sa limunom, savrseno. Ne znam koja mi je po redu. Cena standard 99 din. 
Uzela sam i Masku za lice sa mirisom limuna, probala sam samo Tea Tree masku pa sam bas zeljna da vidim kakva je. Njihove maske imaju tanje maramice i veoma su natopljene, meni se to malo ne dopada ali efekat je super. Zatim, uzela sam novi proizvod koji se pojavio, piling i maska za stopala, pakovanje je prelepo, jedva cekam da isprobam. Uzela sam kristale za stopala kao i kupku za stopala sa ureom. Alverde maska za kosu sa kokosom, bila je jeftina pa sam je uzela. 

Svratila sam i do kucne hemije pa sam uzela 2 tecna sapuna za ruke, sa jabukom i kajsijom cini mi se. Sampon za kosu protiv peruti, i o njemu vam pisem uskoro, uzela sam vatu malo pakovanje, meni to sluzi za sve i svasta i dugo mi potraje. 
I kupovinu zavrsavamo Lidl kupovinom, tupfere tamo uzimam, lak za nokte kao i kapi za brze susenje laka je bilo bas slucajno, nijansa laka je lepa a kapi za divno cudo rade posao. Njihov aceton obozavam jer skida i najteze sljokice sa noktiju a pakovanje je veoma prakticno. 

Koliko cesto idete u soping?? Hvala sto citate moj blog, ljubim vas <3