уторак, 10. август 2021.

PIXI Beauty Rose

Cao najbolji moji!

Pixi je stalni gost na mom blogu, moj omiljeni brend sa kojim obozavam da saradjujem, osim pakovanja koje naprave da bude divno, ubedljivo su najbolji sa kreativnim PR paketima koje salju nama blogerima. Uvek se iznenadim, uvek mi je toliko drago i toliko sam srecna sto imam priliku da budem deo svake nove kolekcije. Danas pricamo o kolekciji Rose koja je namenjena nezi tela, sadrzi sledece proizvode, gel za tusiranje, piling i losion za telo. Dobili smo ih u rancu koji je odlican za putovanja, ima pregrade, dovoljno je veliki da stane sve sto pozelimo da ponesemo. 

Ranac moze da bude i torba jer ima ove kaiske za koje moze da se nosi, zelene boje je naravno, to je njihova zastitna boja. Pixi pakovanja su takodje uradjena kombinacija pastelno roze i zelene boje. Rose linija za negu tela gel za tusiranje sadrzi cvet ruze i sipka. Citrusno ulje i lavanda pruzaju umirujuci efekat. Bez parabena. Svaki proizvod sadrzi 200ml proizvoda. Losion za telo je sa shea buterom kao i ulje sipka za nezniju kozu. Ovi proizvodi nisu testirani na zivotinjama. 
Koristila sam sva tri proizvoda, piling mi je definitivno najomiljeniji proizvod, uzivala sam u njemu. Nije previse grub, odlican je bukvalno za svaki drugi dan, prelepo mirise, bas sam uzivala. Gel za tusiranje je takodje kvalitetan, vidi se da se stvarno potrudila oko formule. A losion za telo je odlican kao i svaki koji smo probali do sada. Tako se lagano upija, tako se lepo umasira u kozu, posle njega je koza lepa i barsunasta na dodir. Prelepo. Od srca preporucujem njihove proizvode za negu tela. 
Da li ste isprobali neki od ovih Pixi proizvoda?? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3