недеља, 11. јул 2021.

Galafarm-Sensilis ulja (Nevenovo, kokosovo i bademovo ulje)

Cao najbolji moji!

Galafarm je vec bio gost na mom blogu, dugogodisnji saradnici koje obozavam, saradjujemo od pocetka i ovo je jos jedan paket koji sam dobila od njih. U pitanju su 3 ulja, nevenovo, kokosovo i bademovo. Obozavam ulja, asociraju me na hidrataciju, na neznost. 

Hajde da pocnemo od toga kakva su ovo ulja. 

NEVENOVO ULJE

Sensilis® Nevenovo ulje dobija se ekstrakcijom cveta nevena (Calendula officinalis) u maslinovom ulju i sadrži bioflavonoide koji imaju zaštitnu funkciju i sprečavaju prevremeno starenje kože. Prirodno vegansko ulje za kozmetičke svrhe.

Dejstvo:

– pospešuje sposobnost obnavljanja kože i poboljšava njenu prokrvljenost

– hidrira kožu, omekšava i otklanja mrtve ćelije dajući koži zdrav i gladak izgled

– upotrebljava se za negu suve, ispucale i zategnute kože, posebno na šakama i stopalima

– SENSILIS® Nevenovo ulje se može koristiti i protiv kožnih problema, kao što je crvena i osetljiva koža (promene usled vremenskih uslova).

– savršena baza za pravljenje hranljivih pakovanja za kosu

Način upotrebe: Nanosi se u tankom sloju i nežno masira do potpunog upijanja, 1 do 2 puta dnevno

Pakovanje: 50 ml

KOKOSOVO ULJE
SENSILIS® Kokosovo ulje je prirodno kokosovo ulje (Cocos Nucifera Oil) namenjeno za kozmetičku primenu. Ovo ulje je prirodan veganski proizvod.

KOŽA

SENSILIS® Kokosovo ulje je odlično za hidrataciju kože, naročito suve i ispucale kože. Pomaže da koža zadrži svoju prirodnu hidriranost i balans dajući joj pritom zdraviji i sjajniji izgled. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom

Pruža prirodnu UV zaštitu tako što odbija štetne UV zrake dok istovremeno propušta sunčeve zrake da prodru u kožu kako bi se u telu prirodnim putem stvarao vitamin D koji je od vitalnog značaja za naš imuni sistem. Prirodno sadrži zaštitni faktor 4-5. Takođe smiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu.

Kokosovo ulje je prirodan preparat 2 u 1: vrlo lako i efikasno skida šminku i ujedno neguje kožu, a u predelu oko očiju deluje kao antirid.

KOSA

Koristi se za negu oštećene i suve kose jer na kosi deluje kao regenerator čineći da kosa bude mekana i sjajna.

Smiruje nadraženu kožu glave, pomaže pri odstranjivanju peruti, neguje oštećenu kosu, jača koren kose i kosi daje sjaj, volumen i vitalnost.⁣

Masažom kože glave sa kokosovim uljem poboljšava se prokrvljenost kože i ishrana korena kose, što povoljno utiče na prirodan rast kose

Način upotrebe:

Kokosovo ulje je u čvrstom stanju na sobnoj temperaturi. Pre korišćenja staviti bočicu u toplu vodu oko 3 minuta kako bi se ulje rastopilo.

Kosa: Nanosi se na suvu kosu i kožu glave nežnom masažom. Ostavi se da stoji oko 30 minuta a potom se opere blagim šamponom.

Koža: Nanosi se u tankom sloju i nežno masira, 1 do 2 puta dnevno.

Pakovanje: 50 ml

BADEMOVO ULJE
Sensilis® Bademovo ulje se dobija od bademovog semena (Amygdalus communis) i koristi se za negu svih tipova kože, a posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Prirodan veganski proizvod za kozmetičke svrhe.
Sensilis® Bademovo ulje sadrži mnogobrojne sastojke neophodne za zdravu i negovanu kožu i kosu. Deluje nutritivno, emolijentno i hidrira kožu. Poboljšava ten i vraća vitalnost umornoj koži. Bademovo ulje je jedno od najboljih sredstava za uklanjanje tamnih podočnjaka.
Dejstvo:

ZA KOŽU:

– za svakodnevnu negu svih tipova kože

– koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom

– smiruje nadraženu kožu

ZA KOSU:

– hrani koren kose, sprečava pucanje vrhova i jača kosu

– uz izuzetnu hidratantnu moć, Sensilis® Bademovo ulje kosi vraća mekoću, sjaj i volumen

– veoma efikasno pakovanje za negu kose, naročito za suvu i lomljivu kosu, a za još bolji rezultat i sjajniju kosu Sensilis Bademovom ulju dodajte jednake količine Sensilis Ricinusovog ulja i Sensilis Maslinovog ulja.

ZA NOKTE:

– sprečava listanje noktiju, jača nokte, a kožu oko noktiju pravi mekanom i ne ostavlja prostora za stvaranje zanoktica.

Način upotrebe:

KOŽA – naneti na kožu lica i vrata blagom masažom, uveče.

KOSA – naneti na mokru kosu, ravnomerno, od korena do vrhova. Ostaviti na kosi 30 minuta, а zatim oprati blagim šamponom.

Pakovanje: 50 ml
MOJ UTISAK:
Ulja su veoma lekovita, najbolje od svega je sto su prirodna, sto imaju siroku namenu u kozmetici. Koristila sam ih za kozu, kosu i nokte. Kokosovo ulje je bilo savrseno za moju kosu, obozavalo ga je, kosa posle njega je bila mekana i svilenkasta na dodir. Dok je bademovo ulje bilo pravo otkrice za mene jer sam ga po prvi put koristila u svom zivotu. Bademovo ulje sam ponekad mesala sa kremama za ruke i tako nanosila pakovanje za moje ispucale zanoktice. Bademovo ulje za kosu je bio pravi raj, na mokru kosu i drzila sam ga po nekoliko sati, savrseno! Nevenovo ulje takodje sam isprobala na kosi, u sustini kosa obozava ulja, narocito moja, i to upravo leti, kada je izlozena suncu, vrucini i stalnom pranju kose. Sva tri ulja su veoma dobra i kvalitetna, mozete ih kupiti na njihovom sajtu galafarm.rs ili u Lilly drogeriji. Posetite ih i na instagramugalafarmbeograd. Od mene velika preporuka za ova ulja, verujem da cete uzivati ako volite ulja, mozete jos da eksperimentisete sa njima, divni su. 
Koje ulje najvise koristite i svima preporucujete? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3