уторак, 13. јул 2021.

Biona Elixir, Serum, Face Scrub

Cao najbolji mojI!

Kako prezivljavate ovu vrucinu napolju? Nadam se da se brckate negde i da odmarate. Danas jedna dugo ocekivana recenzija a u pitanju su Biona proizvodi za negu lica. Dobila sam na isprobavanje piling za lice, kremu i serum. Pa u nastavku procitajte nesto vise o ovim proizvodima. 

Face Scrub.
Luksuzna inovativna formula , na bazi ulja pretvara se u mleko za nežno čišćenje , omekšavanje i obnavljanje kože bez uklanjanja prirodne vlage.

UČINAK
Nanesen na lice piling ima bogatu uljanu teksturu. Ulja makadamije i badema čiste i istovremeno hrane kožu, dok mlevene koštice kajsije uklanjaju izumrle ćelije kože.
Kada se piling ispira sa kože, menja teksturu u nežno mleko, koje se lako ispira , ostavljajući kožu čistom, svežom i baršunastom. Proizvod ne sadrži konzervans.

PREDNOSTI
Formula sa prirodnim komponentama bez silikona ,parabena, mineralnih ulja..
Visoka efikasnost bez štetnih komponenata.
Inovativna formula .
Najveći deo sastojaka  ima ECOCERT sertifikat.
Konzervans koji se koristi za očuvanje proizvoda ima ECOCERT sertifikat.


Biona hranljiva krema, obogaćena prirodnim buterima i uljima, idealan je izbor za negu suve i umorne kože.

UČINAK

Kakao buter je visoko kvalitetan emolijens i kondicioner, omekšava kožu i usporava gubitak vlage,  formirajući zaštitni omotač.

Šea buter hrani i štiti lipidni sloj kože. Mango buter, bogat vitaminima A i E, esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima, čini kožu mekom i baršunastom.

Prirodna ulja bundeve i nevena idealna su za negu suve, oštećene kože.

Ulje makadamije ima blagotvorno dejstvo na kožu, usporava nastanak bora i ublažava već postojeće.

Babassu ulje je vrhunski emolijens za negu, koji deluje umirujuće na suvu kožu.

Biona elixir kreama sadrži i ekstrakt „zelenog kavijara“, japanske trešnje i ekstrakt sladića koji imaju revitalizujuće dejstvo na kožu.

Savršeno izbalansirana kombinacija prirodnih ulja i butera sa biljnim ekstraktima i prirodnim vitaminom E čini da ovaj proizvod zaista predstavlja ELIXIR za negu kože.

Redovnom upotrebom BIONA hranljive kreme, koža postaje svilena, meka i negovana.

PREDNOSTI

Formula sa prirodnim komponentama bez silikona ,parabena, mineralnih ulja..

Visoka efikasnost bez štetnih komponenata.

Visoka koncentracija prirodnih ulja, butera i emolijenasa prirodnog porekla.

Najveći deo sastojaka  ima ECOCERT sertifikat.

Konzervans koji se koristi za očuvanje proizvoda ima ECOCERT sertifikat.


Biona serum protiv bora, koncentrovana, lagana formula dizajnirana za sve tipove kože, bazirana je na kombinaciji organske celularne vode jabuke sa prirodnim aktivnim komponentama. Organska celularna voda jabuke prepuna vitamina i minerala, regeneriše ćelije i detoksificira kožu.

UČINAK

Serum sadrži aminovektor, Palmitoyl glycine, revolucionarnu komponentu u borbi protiv bora. Ona snažno deluje na markere starenja i vidno smanjuje bore. Koža na ovaj način dobija glicin, ključnu aminokiselinu kolagena, čime se postiže poboljšanje tonusa i teksture kože. Ekstrakt japanske trešnje ima revitalizujuće dejstvo i čini da koža bude baršunasta i glatka. Kombinacija prirodnih ulja noćurka, kamilice, makadamije, kamelije i biljnih ekstrakata hamamelisa i žen šena čini ovu formulu idealnom za negu protiv bora.

PREDNOSTI

+ Visoka efikasnost bez štetnih komponenata.

+ Komponenta seruma zaslužna za smanjenje bora ima dokazano
dejstvo.

+ Najveći deo sastojaka ima ECOCERT sertifikat.

+ Konzervans koji se koristi za očuvanje proizvoda ima ECOCERT
sertifikat.

Biona proizvode NE sadrze:

· PEG COMPOUNDS
· MINERAL OILS
· SILICONEs
· PARABENS
· PROPYLENE GLYCOL
· PHENOXYETHANOL

MOJ UTISAK:
Pocecemo od pilinga za lice, dopala mi se tekstura, volim takve nekako gelaste teksture, lepo se nanosi, kada to kazem mislim na to da ne pada dok se nanosi sa strane, ima pilinga koji su toliko suvi da jednostavno nece da se zalepe na kozu. Nije previse grub, sto bih ja rekla taman, kostice kajsije rade odlican posao, posle njega koza je mnogo meka i nezna na dodir. Drugi proizvod je serum, moram da priznam da serum i elixir krema imaju bas specificne mirise, jaki su pa ako nekome to smeta u proizvodima nece vam se svideti, tako je bilo i sa mnom. Bukvalno sam jedva nanosila jer serum i krema su fantasticni proizvodi ali miris je jak. Sto se tice seruma, na pumpicu je i ima ovu kao imitaciju drveni cep. Lagana tekstura, lepo hidrira, mojoj kozi je bas prijao. Krema u kombinaciji sa serumomo je fantasticna i stvarno sam videla bolji izgled koze. Bolji kvalitet koze, dopadaju mi se, imam normalan tip koze i meni su billi odlicni. 
Posetite njihov sajt biona.rs kao i instagram profil bionaskincare.
Koji proizvod vam se najvise dopada? 


4 коментара:

  1. These products sound wonderful! How amazing that they are made up of beneficial ingredients. I love the packaging! Thank you for the heads up about the scent. A lot of the time, I like scents in my products, but it really depends on how strong it is.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3