петак, 30. април 2021.

Potroseni proizvodi-April

Cao najbolji moji!
Jos jedan mesec je gotov a sa njim i novi potroseni proizvodi, iskreno potrudila sam se ovaj mesec, a za neke druge proizvode nadam se da cete ih videti u sledecem postu jer bas aktivno trosim proizvode. U nastavku pogledajte koje proizvode sam potrosila u mesecu aprilu. 

Balea turban sam kupila pre par dana i odusevila sam se. Turban vidite na slici u obliku je oblaka i beo na crne tufne, preslatko. Miris maske je predivan, posle nje kosa je nahranjena, meka i sjajna. Sve preporuke za ovu masku. 

Denk mit i wc sanitar, ubacila sam jer ste pisali da zelite i tu kucnu hemiju da ubacujem u ove postove. Oba proizvoda su bila super, bitno je da dobro dezinfikuju i da lepo mirisu. 
Maske za stopala i za ruke, uskoro vam detaljnije pisem post o paketu gde su se nalazite ove maske. Super su bile, sadrze kokosovo ulje pa mi je bilo bas zanimljivo, sarene su kao sto mozete da vidite na slici. Lepo hidriraju, zaista su mi stopala i ruke bile hidrirane. 
Cien pro vitamin sampon o njemu sam pisala upravo u proslom postu pa pogledajte. Ali u sustini odlican je. Medical Plants sampon protiv peruti, odlican, samponiram kosu dva puta i fantastican je. 
Avon kupka za intimnu negu, lepo je mirisao, nije mi izazvao nikakvu reakciju, dopao mi se proizvod ali isprobacu neke druge za sada. Uloske koje sam ovaj mesec potrosila su bile ove Discreet, super su, koristim jos jedne Libress roze i one su mi takodj odlicne. 
Tecni sapun okej je, nista posebno. Vlazne maramice cini mi se da su kupljene u Lidlu, na pola su se vec polovina maramica osusila, to mi se nije dopalo. 
Kristali za stopala tj,kupka koju obozavam da priredjujem svojim stopalima, super je, i vrlo je povoljna. Aceton, nije najbolji koji sam probala ali on nam je bio pri ruci, bio je okej, za sljokice iskreno nije ali za neke svetlije boje je okej. 
Aura correct me, korektor, bio je okej, nije najbolji koji sam na svetu probala ali za tu cenu je super plus ima toliko nijansi. 
Essence moja omiljena maskara, prosao joj je rok odavno kao i rok od otvaranja, peklu se me oci dok nisam ukapirala od cega je. Ima je jos ali ne zelim vise da je trpim na ocima. Imam jos jednu u steku i koristicu je za neki period, sada sam otvorila neke druge. Da se razumemo ovo je moja omiljena maskara samo se ja nisam dugo sminkala pa potpuno zanemarila rok. 
Delia maska za lice, nije mi se dopala, lice me je nenormalno peklo od nje. Ne preporucujem. Cica kapsula maska odlicna, koristila sam je iz dva puta, super je, kupila bih celo pakovanje. Shiseido umivalica, zatezala mi je lice, peklu su me oci, plus ne skida ostatke sminke, ne dopada mi se a koristila sam ga sigrno 4 puta dan za danom. Kremu Thalgo zelim full size, jeste joj cena malo jaca 35e ali krema je neverovatna. Toliko mi lepo zagladi lice, toliko lepo hidrira, prelepa krema. 

Koji od ovih proizvoda ste isprobali ili planirate da probate?? 

6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3