петак, 16. април 2021.

HederaVita-recenzija 5 proizvoda

Kako ste? Nadam se da ste dobro i da uzivate u ovom lepom vremenu, prolece je stiglo,  lale su zivnule i rascvetale, ovo doba godine je sjajno! A povodom lepog vremena tu je Hederavita o kojoj danas pricamo. Vec ste videli na mom blogu da sam radila recenziju nekih drugih Hederavita proizvoda, pa sada imamo neke nove koje nisam isprobala do sada. Sada mozemo da predjemo na recenzije jer su mi njihovi proizvodi savrseni!

Unicorn Bomb-sumeca bomba za kupanje, prvo je savrseno upakovana a drugo cela kutija je mirisala na nju. Prvo sam nju videla i nisam mogla da verujem kolikoo je lepa i velika, jos sa ovom masnicom paa pogledajte vi tu slatkocu. U kadi izgleda mnogo lepo, stvarno pruza osecaj relaksiranja, obozavala sam je.  


Anti spots krema za lice, miris mi na prvu nije bas odgovarao, malo je cudan jer je citrusan, ali sama tekstura kreme je odlicna. Toliko lepo se nanosila i upijala u kozu, odlicna je za ovaj prelazni period. Imam normalni ili kombinovani tip koze i meni je savrseno odgovarala, u kombinaciji sa serum je bila jos bolja. Pakovanje je kartonsko dok je sama ambalaza staklena, dopala mi se. Ne znam sta bih vam jos rekla jer meni je najbitnije da krema bude dobra i da mi hidrira lica. 
Anti spots serum za lice, miris je isti kao krema, pakovanje je lepo, ambalaza je staklena kao i pipetica unutra. Tekstura je malo vise na gelastoj strani i to mi se dopada jer ne sklizne previse brzo sa koze. Efekat je sjajna i blistava koza, i ako je ovo namenjeno masnoj kozi i kozi sklonu aknama meni je savrseno serum odgovarao. Sada mi je lice u takvoj fazi da ne mogu da se resim bubuljica, pa mi ovi proizvodi bas prijaju. 
Najvece iznenadjenje je bio upravo ovaj proizvod, gel za ciscenje lica, koristim ga svakodnevno i odlicno mi ocisti lice, koristim ga najvise uvece, dobar je i za skidanje sminke. Miris je blag i nezan, prija mi, pakovanje je prakticno, posle njega nema efekta zatezanja, mnogo mi se svidja, sve preporuke za ovaj proizvod. 
Lip scrub koristim ga uvece, koristila sam vec jedan ovakav od cokolade, odlicno mi pilinguje usne, skine mrtve celije, miris limuna je savrsen, kao limun torta epa tako mirise. Odlican je i preporucujem takodje da isprobate i ovaj proizvod. 

Da li koristite HederaVita proizvode? 

6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3