четвртак, 29. април 2021.

Cien Pro Vitamin sampon za kosu

Cao najbolji moji!

Danas pricamo o Cien proizvodima koje proizvodi Lidl, veoma su pristupacne cene za tako dobre proizvode, pa ljude nekada odbija to sto im je cudno da je cena tako niska. Pored sampona o kojima danas pricamo koristim njihove tupfere, gelove za tusiranje sa narandzom, vlazne maramice su im takodje super. Samponi o kojima danas pricamo kostaju samo 89 din. 

Mene je prvo privukla cena, za taj iznos nisam ocekivala nista ali sam dobila dosta toga. Sampon dolazi u okej pakovanju, lakom i prakticnom za upotrebu, proizvod je na gusce teksture pa lepo izlazi iz ambalaze. Miris je prijatan i blag, sampon dosta peni, ali to nije merilo da je sampon dobar. Posle njega kosa mi nije suva, znaci ne skipi pod prstima, nekada sam mislila da je to benefit a ustvari mi je kosa toliko isusena da jadna pod prstima skrpiti. Ovaj sampon mi odlicno opere kosu uz jedno samponiranje, nekada operem i dva puta kada mislim da mi je potrebno. Sampon se dopao i mojoj mami koja ima sasvim drugaciji tip kose od moje. Ima kratku kosu dok ja imam duzu do pola ledja, ona ima tanju dlaku dok je moja kosa malo jaca i gusta. 

Za mene je ovo odlican sampon i vidi se da smo ponovili kupovinu, mislim da cemo ga stalno koristiti. Preporucujem da isprobate jer za tu cenu dobijate odlican proizvod a kosa je lepa i nezna na dodir. 

Da li koristite Cien kozmetiku ili sminku? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3