среда, 31. март 2021.

Potrošeni proizvodi-Mart

Ćao najbolji moji!

Još jedan mesec je gotov a sa njim i novi potrošeni proizvodi, volim ove postove da pišem a volim i kod drugih da ih citam. Trudim se da potrošim što više proizvoda ali nekada ispadnem iz rutine, nekada sam manje motivisana pa i ide tako sporo. Medjutim da li je to proleća ili motivacije označila sam dosta proizvoda koje zelim da potrošim u narednom periodu pa verujem da će još sledeći proizvodi biti još bolji. Ako vas zanima šta sam sve potrošila u mesecu martu nastavite da čitate. 

Pantenol VZK obozavam, mislim da mi je ovo drugo ili trece pakovanje, nastavicu da ga kupujem, koristim ga za sve zivo, za lice, ruke, stopala. 
Pixi losion sa vitaminom C za lice, koristila sam ga i prijao mi je, jedva sam ga potrošila jer ima baš dosta a proizvod je previše vodenkast pa je dovoljna mala količina. Okej je ali ga ne bih kupila. 
Fresh papirne maramice u kutiji, dvoslojne i ima 100 komada, kupljene su u kućnoj hemiji i kupiću ih sigurno ponovo. 
Željko je takođe bio vredan pa je potrošio čak dve kupke Balea, prvu ima još jednu da potroši jer je kupljena u zalihama, ne dopada mu se zbog mirisa, kaže da miriše na cimet ili drvo i brzo izvetri. Balea 3u1 standardna kupka koju obožava, rado je kupuje. Pa eto prvu možete da preskočite.
Balea buttermilk&lemon moja omiljena kupka za telo, najsavršeniji miris, miriše na napolitanke sa limunom, prelepo. Fina je tekstura, kupiću je ponovo. 
Lakovi za nokte koje sam potrošila su Trend it up high interense za oporavak noktiju, nesto nalik Eveline 8u1 koji je nekada bio dobar dok nisu izbacili formaldehid vise mi se ne dopada. Trazila sam lak koji ga sadrzi jer upravo on mi ojacava nokte i tako je bio slucaj sa ovim lakom, odlican je, kupicu ga ponovo. Na samom kraju je bas tesko da se izvuce proizvod ali dugo traje pa je to zanemarljivo. Golden Rose top coat odličan, brzo osuši lak, lepo sija, odličan stvarno sve preporuke.
Balea sugar scrub piling za lice sa vitaminom C, meni se ne dopada zbog tog masnog filma koji ostavlja posle na kozi. Lepo pilinguje, mnogo je grub pa tako da pazite vi sa osetljivom kozom, meni je koza toliko bila crvena posle njega da ja nemam reci. Balea aqua roll on konacno je potrosen, obozavala sam ga zbog kuglice, dobar je proizvod ali mi je dosadio, pa sad trosim neke druge. 
Potrošena je i jedna sveća, mi mislimo da je u pitanju Air Wick i da je kupljena u Lilly drogeriji, rekla bih da je tako. Lepo je mirisa, lepo je gorela, vosak je skroz potrosen, odlicna sveca. 

Koji od ovih proizvoda vam se dopadaju i da li ste neki koristili??

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3