среда, 17. март 2021.

Haul-Lidl, Dm, Vulkan, Maxi, Pepco

Ćao najbolji moji! 

Znate da u ovoj godini kao i prošloj ne kupujem, štedim novac za neke druge stvari ali normalno je da se nešto i kupi. Ova kupovina se razvukla na prethodna 3 meseca. Palo mi je na pamet da bi vam ovo bilo zanimljivo pa sam pokupila stvari po kući kako bih vam prenela i svoje utiske o ovim proizvodima. Ima svega, kozmetike, stvari za kuću, kućnih aparata i knjiga. Obavezno mi ostavite komentar ako želite još ovakvih postova na mom blogu. Nadam se da ćete uživati.

Od kada se otvorio Lidl kod nas, mi ne izlazimo iz njega, stalno proveravamo kataloge i uvek nešto pronađemo zanimljivo. Kupila sam ove kesice za voće, muka mi je od onih plastičnih kesica, Planiram da kupim još nekoliko, da imam za sve što planiram da kupim. Kvalitetne su i ja ih obožavam a ono najbitnije je da cuvaju planetu, manje otpada vise sreće. Pisala sam ovde o zero waste klik ovde. Cena je bila do 79 rsd. 
Secko nam je bio potreban već neko vreme, od kada zivimo zajedno više smo u kuhinji, pa tako nam je trebao secko sa kojim cu moci da pravim sve sto sam zamislila. Secko je veoma kvalitetan, lepo uradjen, posuda se lako pere, bilo ih je u raznim bojama ali mi smo uzeli beli da nam se slaze uz ostale aparate. Mislim da se isplati i da ce nam trajati godinama. Cena je bila oko 1500 rsd. 

Lidl prostirka za vezbanje, lepa je i udobna, bitno je kada vezbate da imate dobru podlogu, kako vas ne bi bolela ledja ili ruke tokom izvodjenja vezbi. Bila je bas jeftina, oko 500 rsd. Traje mi i obozavam je, a verujem uz pravilno odrzavanje trajace mi dugo godina. 

Fen za kosu je takodje iz Lidla, boja je prelepa, ima 3 jacine toplote kao i 2 brzine, sporija i brza. Dopada mi se i dugme gde je nacrtana pahulja, duva hladniji vazduh i to mi se svidja, da kada vec stilizujem kosu mogu da je tao ohladim i da stoji duze. Fen ima dugacak kabl, kvalitetno je odradjen, dopada mi se sto Lidl daje 3 godine garancije na njihove aparate. Takodje se dobijaju dva dodatka, ovaj koji vidite na slici plus difuzer koji obozavam da koristim. Volim Lidl aparate, mislim da su povoljni a kvalitetni. Cena je bila oko 1500rsd. 
Esmara gumice za kosu, gumica nikad dosta zato sam ih i kupila, lepo mi drze kosu i ne cupaju me, takodje sam primetila da mi ne opada kosa. Svidjaju mi se. Cena oko 80 rsd. Cien Pro vitamin sampon za kosu, vec drugi put ga kupujemo i meni se mnogo dopada, uskoro pisem o njemu jer mislim da je Cien kozmetika podcenjena, lepo peni, mnogo lepo opere kosu divan je. Cena je bila oko 100rsd. 
3 blokcica takodje iz Lidla, ponuda je bila 2 velika ili 3 mala, ja sam uzela 3 mala pa ih razdelila po kuci, beo je papir unutra sto najvise volim, u kvadraticima su. Cena je bila oko 250rsd. Markere sam uzela 2 pakovanja, jake i pastelne, mogu da budu tanji deblji jer su koso seceni, odlicni su, bas sam zadoovoljna. Cena je bila oko 150 rsd. 
Bila sam i u Dm, kupila sam 2 pilinga, secerni piling i piling sa vitaminom C, jednu kesicu sam vec probala i nisam bas odusevljena ali o tome cemo pricati u potrosenim proizvodima. Balea kupke stalno kupujem i obozavam ih, zbog pakovanja, mirisa i cene koja je veoma povoljna. Svaki put uzmem neki drugi, volim da ih isprobavam. Cena pilinga 99rsd kao i kupke. 
U kucnoj hemiji sam uzela papirne maramice u kutiji i Silan omeksivac za ves, kupujem tamo zbog povoljne cene, mnogo su povoljniji od na primer drogerija. Papirne maramice su okej, ne raspadaju se a omeksivac prelepo mirise, mislim da cu ga ponovo kupiti. 
Na Vulkan sajtu sam naručila dve knjige, Veče iz snova i Kako uživati u životu i poslu, jedva čekam da ih pročitam pa da naručim neke nove kada pročitam sve koje su mi ostale na polici nepročitate. Dosta je bila brza, lepo je bilo upakovano, ništa nije bilo oštećeno, takođe oni imaju besplatnu poštarinu na bilo koji iznos što je super. Cena obe knjige je bila 1000 rsd.
Svratila sam i do Maxija i pronašla ove merice, kako sam sve više u kuhinji i volim da isprobavam razne recepte ovo mi je bilo potrebno kako ne bih više onako od prilike stavljala već imala tačnu meru sastojka. Jos su bili roze, savrseno. Cena je bila oko 150 rsd. 
U Pepco smo svratili pa smo uzeli ove čarapice, 5 para za 270 rsd, nije bilo puno pa sam želela da ih isprobam, deluje mi materijal kao okej, poslednji put kada sam kupila u Sinsey radnji carape nisu mi se dopale, materijal je bio nekako neudoban, nije se pocepao ali nije bio prijatan za nošenje. Nadam se da će ove biti udobnije. 


Kako vam se dopada moj haul post? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3