уторак, 9. фебруар 2021.

Vegreen toner&serum

Ćao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro, već je kraj januara, tako vreme brzo prolazi, nadam se da ste dobro iskoristili ovaj mesec i da ste spremni da pokidamo februar! Danas jedna recenzija Korejskih proizvoda, ako me pratite na instagramu vi ste već videli ove proizvode. Znate koliko volim Korejsku kozmetiku, njihove zene su toliko lepe i negovane da se svaki put zadividim koliko imaju lepu kožu. Obožavam da isprobavam Korejsku kozmetiku, za mene to su najbolji i najkvalitetniji proizvodi za negu lica. Vegreen je prirodni Korejski brend koji možete da zapratite ovde na instagramu vegreen_official. Ovo su njihovi najprodavaniji proizvodi, Toner i serum, 

Toner ima odličnu teksturu, vodenkasta ali je odlična poput nekog losiona za lice, tonik i toner su dve različite stvari, tonik se koristi posle umivanja kako bi pokupio neku necistocu, dok je toner tu da vrati PH vrednost licu i pripremi je za dalju negu. Toner lepo miriše, veoma sam bila zadovoljna dok sam ga testirala, koristila sam ga uveče jer mi je tako u rutini najviše odgovaralo. Mislim da je jako dobar proizvod, naročito zato što je Korejski, a Korea ima najbolje skin care proizvode.

Serum je ima pumpicu, lepo miriše i ima gušću teksturu od tonera, lepo hidrira lice, sviđa mi se kako izgleda na licu, koza mi sija i bude zdravija. Zdravo izgleda sto je meni bitno jer ne volim teške pudere, ipak sam za laganije, pa mi je bitno da mi koža izgleda zdravo pa i preko pudera. Preporučujem da isprobate Korejske proizvode jer su oni najbolji koji imaju skin care proizvode za negu lica i tela. 


4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3