уторак, 23. фебруар 2021.

Proizvodi koje ne kupujem

 Ćao najbolji moji!

Već dugo želim da vam napišem ovaj post, radi o proizvodima koje nikada ne kupujem u pitanju je šminka i kozmetika, dakle, radi se o tipu proizvoda koje nikada ne kupujem, koji su za mene bezveze i ne vidim neku svrhu, nekada sam ih sigurno kupila jednom pa sam videla da nemam naviku ili mi ne služe dobro kako sam očekivala pa ih ni ne kupujem jer nema poentu kupiti nešto a ne koristiti. Da odmah napomenem nemam ništa protiv ovih kategorija proizvoda, nekima je to super i odgovaraju im i meni je drago zbog toga. U nastavku pročitajte koju to vrstu proizvoda nikada ne kupujem. 


Od šminke ne kupujem:

1. Kremaste proizvode: ne kupujem proizvode koji su kremasti, u stiku, poput kontura, pudera itd. Meni to jednostavno ne odgovara, ne izgleda mi lepo na licu i zato ih izbegavam. Probala sam hajlajer u stiku i nije mi se dopao.

2. Proizvodi u prahu, poput banana pudera i pudera za setovanje, ne kupujem i ne koristim, ne volim da toliko pudera stavim na svoje lice, narocito sto se trudim da mi lice izgleda odmorno i sveze. Probala sam puder u prahu i nije mi se dopao, leteo je na sve strane.. 

3. Mono senke, ne kupujem ih, nemaju poente a ni smisla, nekada sam ih imala dosta ali su sve bile nove. Volim palete u kojima imam boje za ceo makeup look.

4. Maskare u boji, u srednjoj skoli su mi bile kul i koristila sam plavu i zelenu ali sada mi je to bacanje novca.

5. Korektivni korektori i prajmeri-protiv crvenila, fleka, podočnjaka, nemam tih problema pa mi ti proizvodi nisu potrebni pa nema razloga da ih kupim.

6. Ne kupujem rumenila, jednostavno ne zelim da ih koristim, vise volim da stavim bronzer i dobar hajlajter. 

7. Sjajeve za usne, ne koristim ih, jako su lepljivi, imam dugu kosu pa nije bas najsjajnije kada imam sjaj na usnama. Ne volim ih i zato ih ne kupujem a nemam ni zelju.

Od kozmetike ne koristim sledeće proizvode:

1. Anticelulit kreme, ne volim ih, treba biti uporan i redovan sa koriscenjem, a ja nisam pa retko kada sam videla rezultate. Nemam naviku da ih koristim pa ih ni ne kupujem.

2. Lak, pena, gel, vosak, kreme za kosu ne kupujem i ne koristim, imam skroz jednostavnu rutinu nege kose pa mi ovo nije ni potrebno a i nemam naviku da ih koristim.

3. Vikleri za kosu- ne volim kada spavam da mi nesto steze kosu, cupa itd, tako da ih ne kupujem. 

4. Labela u boji, za mene je labelo hidratacija, kada zelim da stavim nesto u boji stavim karmin, tako da labela u boji i balzam ne prolaze kod mene.

5. Losioni za telo, ne kupujem ih jer nemam naviku da ih koristim a i retko koji mi odgovara. Volim butere za telo i Balea kremu protiv iritacije i to je sve.

6. Ulja za telo ne koristim, treba im dugo da se upiju, ne podnosim kada se zalepi za garderobu pa ih izbegavam. Osim u jednom gelu od Balee, onaj cuveni uljani gel za tusiranje koji mi je okej. 

7. Pene, muss teksture za telo za kupanje, ne koristim i ne kupujem, probala sam ali mi nije nista posebno. 


Nadam se da vam se dopao ovaj post, koje proizvode vi ne kupujete?

12 коментара:

  1. Također ne volim rumenila ni sjaj za usne. Većinu ovih proizvoda ni ja ne kupujem, slažem se s tobom da nemaju baš neku svrhu. Super post :)

    ОдговориИзбриши
  2. It is very interesting to know more about you and what products you do not like

    ОдговориИзбриши
  3. This is such an interesting idea for a post! I am with you on coloured mascaras. I've had them in the past but never used them much!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  4. Love this idea
    Have a good day!
    https://softcutieblog.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3