недеља, 28. фебруар 2021.

Potrošeni proizvodi-Februar

Ćao najbolji moji!

Iskreno, nisam očekivala da će tako brzo doći kraj februara ali eto došao je, pa u ovom postu o potrošenim proizvodima nema puno proizvoda jer sam se više fokusirala na izazov Finish 7 by Spring ovde možete videti koje proizvode trošim  kozmetika i šminka. Nadam se da ću uspeti sve da potrošim, to bi mi puno značilo da mogu da se prolazim kroz druge proizvode. Žao mi je što nema više proizvoda ali eto nadam se da će sledeći mesec situacija biti drugačija. A sada nastavljamo na post.

Balea magic wonderland, gel za tuširanje, volim Balea kupke, super su za tako pristupačnu cenu, lepo mirišu imaju neverovatna pakovanja i to mi se dopada. Miris je bio okej, nije se zadrzavao na kozi. 

Vir tečni sapun, kupujemo stalno neki drugi za ruke, prosto nam je nebitno koji je, inače je ovaj odličan, lepo miriše, na more, na čisto, kupljen je u običnoj prodavnici. I čini mi se da je ovo veliko pakovanje od 1 litra bio do 100 rsd. 
Cien Micelarna voda, ovo je moja omiljena micelarna voda, fantastično skida šminku sa očiju, odlično skida maskaru, ne peku me oči od nje, sve preporuke, verujem da bi se dopala i osetljivim očima. 
Baby vlažne maramice, kupila sam ih iskreno zbog pakovanja jer je bilo fantastično i mnogo slatko. Okej su bile, nosila sam ih u rancu, sve preporuke. 
Max fresh Colgate, odlična pasta za zube, kupila bih je ponovo, sadrzi neke listiće poput kristala u sebi i to daje belinu zubina, fantastična pasta, drugarica mi je preporučila i kupila i divna je zaista. 
Avene tester umivalica za lice sa sitnim zrnicima, poput pilinga, odličan je gel, planiram da ga uzmem u full size pakovanju jer je savršen za moju kožu, toliko mi lepo očisti lice, takođe odlično skida šminku. Jeste možda malo skuplji ali se zaista isplati. 
Avon mineral crush lak za nokte potrošen do kraja, jedva sam ga potrošila, već se zgusnuo pa se jedna razmazivao ali je otišao, sada trošim neke druge inače ovo je lak iz projekta project-polish, pa možete da pogledate ostale lakove koje trenutno trošim. 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3