четвртак, 10. децембар 2020.

Top Face Makeup-recenzija

Ćao najbolji moji!

Danas citate o brendu topface.makeup.srbija na instagramu, sajt na kome mozete da narucite proizvode je unitech.rs. Proizvodi koje sam dobila su: sjaj za usne, maskaru, 3 testera korektora i sljokicasti ajlajner. U nastavku procitajte moje konacne utiske o ovim proizvodima.

Focus Point maskara, svidja mi se cetkica, lepo izduzi trepavice i da volumen, dopada mi se kako izgleda na ocima, nije najbolja na svetu ali je odlicna za taj novac. Dopada mi se i nastavicu da je koristim. 
Sjaj za usne  mnogoo pigmentovan, kakvu boju vidite na slici takva je uzivo, puna boja, jako pigmentovana, rekla bih da je ovo sjaj u boji poput karmina. Odlican je, formula je divna, prelepo izgleda na usnama. 
Dobila sam tri korektora, razlicitih nijansi, odgovara mi samo jedna, imamo neutralnu, pa onu koja vuce na zuto i na roze. Dve sam poklonila jer mi ne trebaju. Korektor je odlican jer se ne uvlaci ispod ociju, lepo se setuje, blenda, svidja mi se efekat koji daje, izgledam sveze i zdravo.
Ajlajner sa ljubicastim sljokicama, mala tanka cetkica, vrlo je lagan na ocima, nije mnogo precizan ali ovakvi sljokicasti ajlajneri nikada nisu precizni, bar ja nisam do sada probala. Prelep je za pregib kapka, mozete da crtate sa njim i da izgleda fenomenalno! Sve preporuke za ove proizvode. A ja cu sigurno isprobati jos nesto od ovog brenda!
Koji proizvod vam se najvise dopada???? 
 

16 коментара:

  1. I love the last one, the colour is so wonderful

    ОдговориИзбриши
  2. Great post!

    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Very fine products:) I'd like to try all of them ;)

    ОдговориИзбриши
  4. It's something new for me. Very interesting! :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3