недеља, 6. децембар 2020.

@pero.kowalsky prirodni sapuni recenzija

 Ćao najbolji moji!

Dobrodosli na moj blog, kako ste? Sta radite? Nadam se da ste dobro i da ste zdravi! Videli ste do sada na mom blogu da prirodnu kozmetiku obozavam i da sa vremena na vreme mozete da vidite neke novitete. Pero Kowalsky je prirodna kozmetika, tj.prirodni sapuni koje mozete da koristite za tusiranje, za pranje ruku itd. Pre svega dolaze u lepom posebnom pakovanju, sa lepom etiketom, mozete da birate koji sapun zelite jer imaju raznee sapune. Ja sam dobila sledece: Aktivni ugalj, sargarepu, spanac, lavandu i beli sapun. Ovi sapuni se prave 30 dana, sa tracionalnim procesom proizvodnje. Namenjen je za sve tipove koze. Trebalo mi je vremena da isprobam sve, jer nisam zelela da sve odjednom otvorim i da se tako suse. Sada kada sam sve isprobala imam konacne utiske. 

Sapuni lepo pene, moram da priznam da sam se jako prijatno iznenadila kada sam se istusirala aktivnim ugljem, jer sam bila mnogo cistija nego kada se kupam gelovima za tusiranje. Cistija u smislu da mi je koza skriputava na dodir i da je stvarno lepo mirisala. Takodje, omiljeni mi je spanac, koji je bio predivnog mirisa, svi su mi bili lepi i mirisljavi, mali su i slatki za koriscenje. 

Obozavam prirodne sapune, jos od kada mi ih je pravila pra baka, tako da ovi sapuni definitivno imaju odlicnu ocenu od mene i veliki plus. Mozete ih posetiti na instagramu i tako naruciti svoje sapune klik pero.kowalsky!









 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3