понедељак, 14. децембар 2020.

Nutripure active-zdrav obrok za 2 minuta

Ćao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro, danas je veoma bitno da se hranimo zdravo, u kakvom svetu trenutno zivimo dobro izbalansiran obrok je bitan. Volimo brze obroke, da sto manje vremena provodimo u kuhinji, naravno da volimo da spremamo za svoju porodicu i prijatelje ali kada zurimo i nemamo vremena za spremanje obroka dobro je imati u kuci ovako nesto. Predstavljam vam Nutripure active obrok koji je gotov za 2 minuta, moze da se spremi na 3 razlicita nacina i da bude veoma ukusno i lepo. 

Prirodan izvor proteina, vitamina i minerala. Prirodno bogat vlaknima sadrzi i do 15% vlakana u svom sastavu, nema dodatnog secera. Benefiti su sledeci, doprinosi uravnotezenoj ishrani tako sto obezbedjuje optimalan unos proteina, vlakana, masti, ugljenih hidrata i cak 12 razlicitih vitamina i minerala iz prirodnih izvora. Prirodni i kvalitetni sastojci, sastav proizvoda sacinjen od pazljivo biranih prirodnih sastojaka, cilj je da obrok bude olicenje zdrave i nutritivno izbalansirane ishrane. Prirodan izvor 6 vitamina ( A, E, B1, B2, B6 I B12) i 6 minerala ( kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum, gvozdje i cink).

Priprema se na 3 nacina, obrok mozete da ponesete svuda sa sobom, uvek je tu da se prilagodi. Postoje tri nacina pripreme a to su: 

1. Active "sejk" obrok- Odlicno resenje ukoliko vam je dan ispunjen aktivnostima i nemate puno slobodnog vremena a ipak zelite da priustite svom organizmu zdrav i nutritivan obrok. U sejker sipati 250ml hladne ili tople vode, mleka, jogurta ili tecnosti po izboru i dodati sadrzaj obroka. Promuckati snazno dok masa ne postane homogena. 

2. Classic "kasa" obrok-Ukoliko se odlucite za klasican nacin pripreme: sadrzaj obroka sipati u posudu i preliti sa 100ml hladne ili tople vode, mleka, jogurta, kiselog mleka ili po izboru. Umutiti kasikom da masa postane glatka.

3. Lazy "smuti" obrok-U blenderu izmiksati voce ili sastojke po zelji (oko 200ml gotove mase) i potom dodati sadrzaj obroka. Ukljuciti blender jos kratko da se masa homogenizuje.

Mozete da ih zapratite na instagramu nutripureactive.

Meni se najvise dopada Classic kasa, omiljena mi je i najcesce tako jedem, da li volite kase? Koje su vam omiljene?  






 

3 коментара:

  1. This sounds really interesting! And I like that it can be prepared in multiple ways. Thanks for sharing!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  2. Pomešaj Nutripure Active proteinski prah sa mlekom ili jogurtom, dodaj malo meda ili voća za slatkastu notu, i ostavi da odstoji nekoliko minuta. Tako ćeš dobiti ukusan i proteinski obrok u obliku pudinga.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3