недеља, 13. децембар 2020.

Grubin-sportski gel, gel za vene, balzam za pete i stik protiv žuljeva

Ćao najbolji moji! 

Grubin kao veliki brend koji postoji bas dugo godina ima vise desetina artikala decije, zenke i muske anatomske obuce. Osnovna karakterisitka svih modela je anatomski oblikovano leziste inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim strucnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine. Anatomski oblikovano leziste, prilikom nosenja, postavlja stopalo u prirodan polozaj, cime omogucava bolje drzavanje tela, uticne na pravilan polozaj kicme a time olaksava napore prilikom svakodnevnog hodanja ili dugog stajanja. 

Osim na trzistu Srbije, obuca Grubin se plasira i na trzista Hrvatske, Crve Gore, Bosne, Makedonije, Rusije, Slovacke, Grcke, Kanade, Australije i Kuvajta sa realnim izgledima da se uskoro nadje na trzistu zemalja Evropske unije. 

Pored obuce, prave i svoju kozmetiku, a to su sledeci proizvodi: Sportski gel, gel za vene, stik protiv zuljeva i balzam za pete i stopala. Meni se najvise dopada balzam za pete i stopala, regenerise ispucalu kozu i to stvarno i radi, stopala su mi nezna i meka na dodir, sjajna krema za stopala! Sportski gel je odlican jer veoma lako i brzo uklanja bol u misicima, to smo svi u kuci isprobali i stvarno je tako. Preostala dva proizvoda sam prosledima osobama kojima je potrebnije nego meni i obe su odusevljene, kazu da su veoma zadovoljne. Mozete da ih zapratite na instagramu ovde Grubin Srbija.

Preporucujem Grubin kozmetiku, preporuke od mene. Da li ste probali neki od ovih proizvoda?? 









 

6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3