субота, 12. децембар 2020.

Euphoria_laboratorija sapuni recenzija

Ćao najbolji moji!

Primetili ste da obozavam prirodne sapune, kozmetiku, ali sapune u cvrstom stanju posebno obozavam. Prvo je to sto nema plastike, prirodno je, ne moze da nam steti i super je hidrirajuce za kozu. Euphoria_laboratorija je instagram profil koji mozete zapratiti ovde euphoria_laboratorija. Sapuni su rucno radjeni od prirodnih kvalitetnih sastojaka, sadrzi etericna ulja i prirodne boje. Prvo sto me je odusevilo jeste pakovanje, upakovani su u vakum pakovanju zbog higijene i da bi proizvodi ostali svezi sto duze. Dobila sam cetiri sapuna u nastavku procitajte moje utiske o njima.  

Zeleni je napravljen poput masazera za celulit, tako ga i koristim i obozavam ga, sapun ima male cvorove koji stimulisu cirkulaciju i tako uklanjanju celulit. Jako dobar sapun, preporucujem. 
Pahulja sapun, koristim ga za tusiranje, za telo, mozete da koristite za sta vi zelite, za ruke, za lice, za telo. Prirodno je i vrlo nezno prema kozi. Mnogo mi se dopada sto je u obliku pahulje. 
Euphoria sampon za kosu, sampon je biljnog porekla bez agresivnih sastojaka. Mozete da izaberete nekoliko mirisa banana, morska svezina, candy&menta i malina. Ja sam dobila morsku svezinu i mnogo mi se dopada, lepo peni, mnogo lepo opere kosu. Ovo je definitivno zero waste proizvod. Sigurno cu nastaviti da ih koristim. 
Brodic sam ostavila za ruke, mali je i sladak, odlicno peni i definitivno lepo mirise, neguje ruke, ne isusuje ih. Bilo koji sapun da izaberete necete se pokajati. Vrlo su nezni prema kozi pa se necete pokajati. 






Nadam se da vam se post svideo, koji sapun vi birate??? Ostavite komentar. 
 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3