среда, 16. децембар 2020.

Delia cosmetics-recenzija proizvoda

 Ćao najbolji moji!

Delia cosmetics je za mene novi brend, kao na mom blogu, upoznala sam se dovoljno dobro da mogu da vam napisem par utisaka o proizvodima koje sam isprobala. Na instagramu mozete da ih zapratite delia_srbija. Danas mozete da procitate o sledecim proizvodima: Micelarna voda, maska za lice i testeri krema za lice (tri vrste). 

Delia micelarna voda, sadrzi 150ml proizvoda, makeup remover, namenjena je za skidanje sminke sa kokosovom vodom. Pakovanje je slatko i prakticno, meni se dopada i sam izgled ambalaze. Sto se tice skidanja sminke, skida je odlično, dopada mi se sto ne ostavlja masan film posle nje, neke micelarne znaju to da rade. Prijatnog je mirisa, posle micelarne obavezno isperite lice i nastavite sa svojom rutinom. Nije mi isusila kozu, tako da sve pohvale za ovu micelarnu vodu. 
Delia Green Clay maska, maska za zelenom glinom sa kokosovom vodom, sadrzi i kokosovo ulje. Dopala mi se maska, iz ove kesice imala sam za dva koriscenja, sto je super. Nisam osetila nikakve negativne efekte, lice mi je bas bilo cisto i nezno na dodir. Narocito sto ja obozavam glinene maske za lice i cesto ih kupujem i koristim. Sigurno cu naruciti ponovo ovu maskicu, preporucujem je i ako imam normalnu kozu a ova maska je preporucena za masnu kozu sklonu nesavrsenostima. Tako da je svakako preporucujem da isprobate. 
Dobila sam i tri testera krema za lice, sve tri su dnevna i nocna krema za hidrataciju, meni se najvise dopala plava jer je mi je ona najvise prijala. Sadrze kokosovo ulje i jedna sadrzi ulje konoplje. Ulja su prirodna, meni se dopadaju maske jer se brzo upiju i dobro hidriraju kozu tokom ovih hladnih dana. Delia ima sirok izbor dnevnih i nocnih krema pa mozete da pronadjete nesto za sebe. Na kozmo.rs imate veliki izbor pa pogledajte.  


Nadam se da vam se dopao post, koji proizvod planirate da isprobate? 
 

6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3