понедељак, 30. новембар 2020.

Potrošeni proizvodi-Novembar

 Ćao najbolji moji!

Već je kraj meseca i tu su novi potrošeni proizvodi, sada kao i prethodnog meseca nisam imala puno proizvoda kao sto ste navikli. I ja sam navikla da imam punu torbu proizvoda ali sada gledam da koristim sto manje proizvoda, normalno trosim i dalje ali ne tom brzinom kao na početku godine jer sam dostaaaa proizvoda potrošila a sada skoro pa zalihe nemam tako da pažljivo cu birati šta ću kupiti. Sada mozete da pročitate koje sam proizvode potrošila u ovom mesecu novembru. Uzivajte.

Partner i ja smo potrošili po jedan gel za tuširanje, Balea Men je odličan, baš mu se dopada, dok meni Bella Ciao je mirisao na alkohol, neću kupovati vise.. 
Dove piling za telo je najlepsi proizvod koji sam priusitila svom telu, obozavam ga i imate poseban post samo o njemu klik ovde. Sve preporuke.
Dve kesice soli za kupanje, meni ovo nije nista posebno ali fenomelano mirise, oboji malo vodu ali nista posebno. Bomba za kupanje je bila fina, nista posebno slatko je pakovanje.
Velnea tuferi za skidanje laka sa noktiju, odlicni, dugo su mi trajali i sigurno cu ih kupiti ponovo. Skidac laka sa noktiju pa okej je, meni su svi takvi skidaci okej, nisu nista posebno, svi imaju istu namenu da skidaju lak sa noktiju. 
Baby maramice iz Lilly drogerije, kupila sam ih zbog preslatkog pakovanja i okej su bile. Maska za lice uzas, meni se nije dopala.. Balea piling za lice, odlican, dugo mi je trajao ali mi je dosadio, pa malo pauziram, isprobacu neke druge. Essence prajmer za lice, pre pudera, odlican prajmer, lepo je popunio pore, brzo sam ga potrosila. 

Da li koristite neki od ovih proizvoda??? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3