субота, 31. октобар 2020.

Potrošeni proizvodi-Oktobar

Ćao najbolji moji!

Gotov je još jedan mesec, kao da je juče bio januar a evo već sutra će Nova godina, toliko brzo leti vreme da ja nemam stvarno komentar. Kad pre novembar? Kao i do sada, cele godine poslednjeg dana u mesecu napišem potrošene proizvode i ovi su krajnje očajni. Ja ne mogu da verujem koliko sam malo proizvoda potrošila, nadam se da će sledeći biti bolji, jer ovaj mesec sam baš lenja bila po pitanju trošenja ali po pitanju nekih drugih stvari napredujem. Pa pošto sam već napravila dovoljan uvod možemo da pređemo na proizvode..

Vlažne maramice ništa specijalno, onaj poklopac mi je otpao odavno, tako da su se brzo osušile normalno bez poklopca samolepljivog, koji ja ne podnosim. 
Dove sapun, odličan, koristimo ga za ruke. 
Velnea krema za ruke, okej, miris je promenila i ide u kantu jer je nepodnošljiva, a inače je okej krema za ruke. 
Balea moja trrenutno omiljena kupka, toliko leppo miriše, zadržava se na koži. Prelepo!
Oba parfemčića su okej, obožavala sam ih! Preporučujem ih svakako! Nisu slatki, ne volim slatke parfeme. Citrusni, voćni. 
Aero septic za dezinfekciju, stalno to kupujem, brisem sve zivo sa tim. 
Ebelin čistač četkica okej je bio, sada je tu mist za telo, ali i on je pri kraju. Kupiću ponovo. 
Llums paleta, ništa specijalno, Essence takođe, bio je tu jedan dobar hajlajter koji sam potrošila. Aura kontur paleta, obožavala sam je, rado bih je ponovo kupila. Odlične nijanse, divna tekstura, odlična! 

Da li vam se dopada post??? 


4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3