среда, 7. октобар 2020.

Nacomi body mousse & Smooth body butter

Cao najbolji moji!

Kako ste? Sta radite? Nadam se da ste dobro kao i ja, mislim uvek moze bolje ali eto trudim se da budem dobro. Nacomi je od skoro stigao kod nas u Dm drogeriji, kada sam ih videla odlepila sam! Ko ne bi pao na ovakva slatka pakovanja??


Nacomi je poreklom iz Poljske, dostupni su i na beautystore sajtu klik ovde kao i u Dm drogeriji. Tekstura ovih proizvoda je kombinacija putera i ulja, moj omiljeni je definitivno mus za telo, bas zbog toga sto se dodirom koze i proizvoda pretvara u najfinije ulje za telo. Uzivam u raznim slatkim mirisama, mirise cela kuca kada se namazem njima. Nacomi brend je definitivno presladak i prepoznatljiv po mirisnim musevima i buterima kao i po slatkom pakovanju. 


Imala sam priliku da isprobam dva musa i dva butera za telo, a to su sledeci mirisi: 

- Nacomi Body Mousse Coconut-banana shake
-Nacomi Body Mousse Mango Macarons
-Nacomi Smooth Body Butter Strawberry-Guava Pudding
-Nacomi Smooth Body Butter Freshly-Baked Papaya Pie



Opis proizvoda Coconut Banana shake: " Da li imate osećaj kao da vam je koža stalno „žedna“? Nacomi ima rešenje za vas u vidu musa egzotičnog mirisa šejka od kokosa i banane. Pomozite svojoj koži ovim jedinstvenim musom za telo od izmrvljenog ši butera obogaćenog hladno ceđeninim arganovim uljem, uljem iz semenki grožđa i kakao ekstraktom koji će svojim zajedničkim dejstvom intenzivno hidrirati, umiriti i ishraniti kožu, ujednačiti ton kože i pomoći joj da zadrži čvrstinu.
Iznenedićete se koliko je malo Nacomi Coconut-banana shake musa potrebno da biste obilno hidrirali kožu celog tela! U kontaktu sa toplotom kože mus se momentalno iz čvrstog stanja pretvara u ulje koje se vrlo lako i gotovo senzualno razmazuje i ostavlja neverovatan osećaj glatkoće koji traje dugo.
Nacomi sa ponosom ističe da se u osnovi sastava svakog musa za telo koji nosi ime ovog brenda nalazi po jedno hladno ceđeno ulje, a što je prava retkost u proizvodima za negu tela, te da je to upravo razlog zbog koga treba da izaberete naš mus za telo i pružite svojoj koži sve blagodeti ovog prirodnog sastojka.
Nacomi Coconut-banana shake mus za telo ne sadrži mineralna ulja, parabene, ftalate ni druge štetne sastojke kao što su konzervansi zamenjeni E vitaminom koji produžava rok trajanja proizvoda."


Opis proizvoda Mango Macarons: " Nacomi Mango macarons paperjasti mus za telo sa mirisom manga je pravi desert za kožu! Napravljen je od mešavine izmrvljenog ši butera i hladno ceđenog ulja jojobe u koju je dodato malo ulja makadamije i nekoliko kapi ekstrakta manga! Svaki od pažljivo biranih sastojaka Mango macarons mus deserta za telo je dodat kako bi pružio svoj maksimum za dobrobit kože, pa će je tako šea buter intenzivno ishraniti, hladno ceđeno ulje jojobe obilno hidrirati, ulje makadamije pomoći u borbi protiv celulita, a ekstrakt manga dati sve od sebe da joj održi mladalački izgled.
Iznenedićete se koliko je malo Nacomi Mango macarons musa potrebno da biste obilno hidrirali kožu celog tela! U kontaktu sa toplotom kože mus za telo se momentalno iz čvrstog stanja pretvara u ulje koje se vrlo lako i gotovo senzualno razmazuje i ostavlja neverovatan osećaj glatkoće koji traje dugo.
Nacomi sa ponosom ističe da se u osnovi sastava svakog musa za telo koji nosi ime ovog brenda nalazi po jedno hladno ceđeno ulje, a što je prava retkost u proizvodima za negu tela, te da je to upravo razlog zbog koga treba da izaberete naš mus za telo i pružite koži sve blagodeti ovog prirodnog sastojka.
Nacomi Mango macarons mus za telo ne sadrži mineralna ulja, parabene, i druge štetne sastojke kao što su konzervansi zamenjeni E vitaminom koji produžava rok trajanja proizvoda."


Opis proizvoda Smoothe Body Butter-jagoda guava pudding: " Oh, kakav divan osećaj na koži! Lagani buter za telo sa nežnim mirisom pudinga od jagode i guave je „najukusniji“ hidratantni, proizvod za negu kože. Zahvaljujući bogatom sastavu i kvalitetnim prirodnim sastojcima poput ši i kakao butera, dragocenog hladno ceđenog arganovog ulja, ulja avokada, slatkog badema i ulja makadamije, Strawberry-guava pudding lagani buter za telo vraća koži čvrstinu i elastičnost, podmlađuje je i čini svilenkasto glatkom na dodir. Impresivna lista prirodnih sastojaka izdvaja Nacomi lagani buter za telo od svih butera koje ste probali do sada. Zahvaljujući prirodnim emolijensima u sastavu Nacomi laganog butera koža ga apsorbuje za samo nekoliko minuta, čime se omogućava hidratacija dubljih slojeva kože bez ostavljanja masnih tragova na površini.
Nacomi lagani buter za telo Strawberry-guava puding je savršen proizvod za dubinsku hidrataciju kože na telu, pogodan za sve tipove kože i svakodnenu upotrebu i bezbedan za korišćenje jer u svom sastavu ne sadrži štetne sastojake (parabene i mineralna ulja)."


Opis proizvoda Smoothe body butter- papaya pie: " Nacomi lagani buter za telo opijajućeg mirisa tek pečene pite od papaje je lagan i savršeno kremast proizvod za negu tela bogatog prirodnog sastava koga čine ši, kakao buter i mešavina hladno ceđenog arganovog ulja i ulja makadamije, avokada i slatkog badema. Impresivna lista prirodnih sastojaka izdvaja Nacomi lagani buter za telo od svih butera koje ste probali do sada. Zahvaljujući prirodnim emolijensima u sastavu Nacomi laganog butera koža ga apsorbuje za samo nekoliko minuta čime se omogućava hidratacija dubljih slojeva kože bez ostavljanja masnih tragova na njenoj površini. Umasirajte Nacomi lagani Freshly-baked papaya pie buter za telo i uverite se zašto ga nazivaju buterom za savršeno glatku i nestvarno meku kožu!
Nacomi lagani buter za telo Freshly-baked papaya pie je savršen proizvod za dubinsku hidrataciju kože tela, pogodan za sve tipove kože i svakodnenu upotrebu i bezbedan za korišćenje jer u svom sastavu ne sadrži štetne sastojake (parabene i mineralna ulja)."


Upotreba, na cistu kozu nanesete malo proizvoda, vrlo brzo se pretvaraju u ulje, lako se razmazuju i brzo upijaju u kozu tako da mozete odmah da se obucete. Volim da ih koristim i vrlo rado nastavicu da ih koristim. Cena je vrlo pristupacna, cena i kvalitet su sasvim u redu. 
Ne volim losione za telo ali butera obozavam, pidzama mi mirise ujutru na ove mackalice. Da li ih preporucujem? Od srca da! 
Osvezite svoja cula i ususkajte se uz carobne mirise ovih Nacomi proizvoda! 



 Da li ste probali neki od ovih proizvoda? 
Ljubim vas i hvala vam sto citate moj blog! <3 

 


6 коментара:

  1. Savršeno mi izgledaju!I pakovanje,mirisi,boja,verujem i sama tekstura,zaista bih morala nekim od njih da se počastim ovih dana!Odličan post draga,fotke su prelepe!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. I have tried some masks of this brand and I like them

    ОдговориИзбриши
  3. All of these products sound fabulous. Especially the scents! I'll bet they smell absolutely incredible.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3