среда, 30. септембар 2020.

Potroseni proizvodi-Septembar

Cao najbolji moji!

Novi potroseni proizvodi, mesec septembar je vec iza nas, nisam zadovoljna koliko sam potrosila ovog meseca ali verujem da ce vec sledeceg biti bolje, iskreno septembar je bio mesec kada sam najmanje razmisljala o tome da trosim proizvode ali iskreno se nadam se da ce sledeci biti bolji. 

Volim da trosim proizvode i to me cini srecnom, zelim da trosim proizvode dok su jos u roku, ne zelim da bacam proizvode to je kao da sam bacila svoj novac kojim sam kupila te proizvode. Zato u ovom postu citate sta sam to minimalno potrosila za mesec septembar. 

Denk mit, dva dozera za wc skoljku, kako smo ukucani i ja primetila ovaj duze traje od ostalih, lepo mirise, osvezavajuce. Lavax sredstvo za prozore, meni je odlicno, kupujem dopunu jer pumpicu imam, odlicno sredstvo, lepo mirise, lepo brise praasinu, sve uglavnom prebrisem sa ovim. 
Dva gela za tusiranje, Avon Senses muski, lepo je mirisao, njemu se dopao, Cien moj omiljeni, kupovala bih ga u zalihama, mada sad kako ide zima, trebace mi nesto kremastije i neznije. 
Balea regenerator i sampon, balzam nista posebno, sampon, bila sam prvo odusevljena a posle mi je kao svaki drugi, nista posebno. Opere kosu lepo samo kada se dva puta samponira, okej su ti Balea samponi. 
Dr Colic maska, odlicna, zaljubljena sam, miris, hidratacija odlicna maska. Balea balm za ciscenje lica, i za skidanje sminke, okej je bio, dugo mi je trajao pa mi je dosadio, pauziracu neko vreme od njega, ali ovako ga preporucujem, ne peku oci od njega.
Avene micelarna voda tester, odlicna, verovatno cu kupiti full size pakovanje, sve preporuke! Ne peku oci sto je najbitnijje a sminku jako lepo skida.
Balea maramice za skidanje viska voska sa koze,  koristila sam je posle cupanja obrva, okej je. Potrosila sam i dva sapuna Kowalsky sa instagram stranice, citate za neki dan detaljnu recenziju njihovih sapuna. 
Ebelin cistac cetkica, potrosila sam ga, odlicno je cistio cetkice, brzo i efikasno, iskoristila sam pakovanje za mist za telo koji sam sama napravila pa eto potrosen je ali tu je mist hehe. 
Stapici za usi, okej su, kao svaki drugi. Jessa intimna kupka, odlicna, kupicu ponovo sigurno. 
Tuferi, okej su kao i svaki drugi, nisam nista specijalno ocekivala od njih, mada sada gledam da ih sto manje koristim jer sam pronasla odlicne tufere koji se peru u masini ili na ruke sapunom, vise o njima u nekom od sledecih postova. 
Dva Colourpop karmina, moji omiljeni karmini potroseni, kao i Golden Rose u broju 10, odlicni su, rado ih kupujem ponovo. Ingrid korektor, nikada vise, najgori korektor ikada, uvlaci se ispod ociju, tekstura je ocajna, kupila sam ga po preporuci jedne youtuberke a kasnije sam shvatila da ga nikada vise nije spomenula vec samo tad u Pr paketu.. Strasno. 



Da li vam se dopada post? 
Ljubim vas!! 

6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3