уторак, 15. децембар 2020.

Prima kozmetika-Skinology face care

Ćao najbolji moji!
Danas pricamo o Prima kozmetici koju ste vec vidjali na mom blogu, pa u nastavku citate malo detaljnije o proizvoda koje obozavam. Mozete da ih zapratite na instagramu primakozmetika.

Sta kaze Prima kozmetika: 

"Osnovana 1987. godine kao porodična firma gospodina Svetislava Radmilovića, diplomiranog hemičara, „Prima kozmetika“ je tokom proteklih godina izgradila svoju reputaciju i postala prepoznatljiva kao lider u oblasti proizvodnje preparata za negu kose, kože i noktiju. „Prima kozmetika“ je razvila preko 300 preparata koji su prepoznatljivi po svom izuzetnom i konstantnom kvalitetu. Svojim proizvodima „Prima kozmetika“ snabdeva kozmetičke i frizerske salone, SPA & wellness centre, banjska lečilišta, dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Srbije i regiona.

Misija

Naša misija je da svojim poslovnim partnerima pružimo poverenje i sigurnost kroz proizvode vrhunskog kvaliteta, savremene tehnologije i modernog dizajna.

Zahvaljujući bogatom iskustvu u oblasti nege kože i noktiju, inovativnom duhu i kreativnom pristupu najnovijim trendovima, proizvodi „Prima kozmetike“ u potpunosti ispunjava predviđene ciljeve, o čemu govori sve veći broj zadovoljnih klijenata."

 
Face Cleansing Milk i Face Cleansing Lotion, mleko koristim za skidanje sminke, dok losion koristim posle, to je moja kombinacija koja mi odlicno radi, moja koza je divna i zahvalna, nemam problematicnu kozu i ovo je sto meni prija. Ovi prozivodi nisu agresivni prema kozi, pakovanje je odlicno i prakticno. Sve sto ima pumpicu meni je odlicno, svima preporucujem ove proizvode. Takodje oni imaju kozmeticke linije prema tipu koze pa izaberite svoju. 
Kada smo kod noktiju, nega noktiju je za mene obavezna narocito u ovim hladnim danima. Cuticle oil odlicno mirise, lepo hidrira zanoktice, odlicno ulje koje ce vam dugo trajati. Nije masno brzo se upije pa mozete da nastavite sa svojim obavezama. Znam da ljudi ne vole da imaju masne kreme na rukama, pa posle da uzimaju telefon ili lap top, zato kazem da ovo ulje mozete da namazete i da nastavite sa svojim dnevnim obavezama.
Moja omiljena trenutna krema za lice u ovim hladnim danima je upravo ova, lepo hidrira lice, nije previse masna, odlicna je, meni se dopada sto se brzo upija pa mogu da nastavim sa svojim danom, ovo je dnevna krema i meni je odlicna. 
Aronija krem maska za lice, isprobala sam je jos u prethodnom paketu i odlicna maska, aronija je odlicna za kozu, zato je preporucujem, hidrira, ne zateze kozu, sve preporuke. 
Krema za ruke, prvo ima prelepo pakovanje, pa sam je dugo cuvala zbog pakovanja i u kutiji ali sam je ipak isprobala i mogu slobodno da kazem da je to jedna od boljih krema za ruke koje sam isprobala. Dobro hidrira, upije se postepeno, prelepo pakovanje, pravo uzivanje!

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda? Ostavite komentar ljubim vas!! 
 

8 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3