петак, 31. јул 2020.

Potrošeni proizvodi-Jul

Ćao najbolji moji!
Prošao je još jedan mesec, mesec mog rođendana, veoma poseban mesec za mene. Kako smo bili na odmoru, nisam toliko potrošila proizvoda ali verujem da će u avgustu biti mnogo više jer su mi dosta proizvoda skoro na kraju. Pa možemo da počnemo sa potrošenim proizvodima, ovo su najčitaniji postovi na mom blogu, očigledno je da vam se dopadaju.
Mr.Black anti aging maska za lice, prošao joj je rok, počela je da se cepa u pakovanju, ne znam zašto je to tako. Prethodna je bila skroz okej. 
Lycia trake za depilaciju, ovde imate detaljnu recenziju ovih trakica lycia recenzija
Balea gel za tuširanje odličan, kao i svaka Balea kupka.
Cien postala je moja omiljena kupka, osvežavajuća, divna, gelasta, ma savršena!
Balea aqua sprej, odličan, mi ga često koristimo, leti je odlično osveženje.
Balea pena za brijanje od bele čokolade, ne bih preporučila zbog pakovanja, već na pola proizvoda, počinje da izlazi kao bela tečnost, a trebalo bi pena. Ne možete ništa da uradite, ja sam probala, nije to to, jer mi je potrebna pena a ne vodica. Proizvod je okej, ali zašto bih davala novac samo za pola proizvoda.
Balea Aqua maska za lice, iskoristili smo po jednu dečko i ja, okej su stalno ih kupujemo. 
Nose pore strips, kao trakice za nos, okej su, skidaju, ali nisam pala u nesvest. 
Balea Golden Milk, maskica ništa specijalno, kao kremica je, nisam primetila nikakav efekat. 
Avon nutra effects krema za lice, okej je, veoma je bogata i dopada mi se. 
Balea kristali za stopala, kupka za stopala, stalno je imam u šteku, odlična, mirišljava, omekšava stopala. 
Avene krema, odlična, kupiću full size cim potrošim sve što imam. 
Sephora maramice za skidanje laka sa noktiju, koristila sam ih na odmoru i odlične su. 
Bella ubrusi, kupujem ih u običnoj prodavnici, mama i ja ih koristimo za sve i svašta u kući. Odlični su bilo koje da uzmemo.
Ebelin sundjeri za lice, stalno ih kupujem, odlični za skidanje maske sa lica, preporučujem ih.
Watte vata, koristim je za skidanje laka sa noktiju, obična a odlična. Sve jedno mi je koju kupim
Ovo malo plastično su brijači 10 komada muških, to je dopuna koju samo menjate na vaš brijač, nisu mi se svideli, trebala su mi dva brijača za jedno brijanje, strašno. 
Velnea fluid za kosu, na početku mi je bio kao okej, međutim, ovo ne radi ništa, potrošen je ali sam ostavila malo čisto da vidite kako izgleda, ne dopada mi se jer mi je masnilo kosu, ne razumem. Neću više kupovati.
Velnea mist sa šljokicama, pumpica je prestala da radi posle 4 korišćenja, jako loš kvalitet pumpice. Presipala sam proizvod u jednu bočicu Balea fiksatora koji sam potrošila ali ga nisam slikala ovde. Tako da trošim šljokice jer su odlične.
Balea maska za lice 3u1 znate je već, godinama je koristim, pa zasitila sam se, neću je skoro kupovati. Odlična je ali na kraju sam je malo iskoristila i za telo, kao piling.
Sos krema za lice, odlična, jako lepo hidrira ruke, prijatan miris, čak sam i ujutru nekada kada preteram osetila kako i dalje ima kreme na rukama. Odlična.
Puffy care o kome čitate ovih dana detaljnu recenziju ali pošto su već potrošeni evo ih ovde. Dobila sam piling za telo, masku za lice, mist i labelo. 
Piling za telo, jako suv, pada i nije hteo da se zalepi na kozu. Maska za lice, odlična, predobrog mirisa, probala sam je čak i na telu i bila je savršena. Mist za telo nešto nije u redu sa pumpicom, ja sam mućkala do besvesti i izlazilo je mnogo gust proizvod koji kada se razmaže bude kao masna senka za oči. Pigmentacija je bila jaka poput pigmenata za oči. Nijansa je sjajna ali pumpica zaglavljuje, malo sam presipala u drugu bočicu i bila je okej. Labelo mi je izazivalo zavist, stalno su mi usne tražile još da mažem, bilo je okej. Sve u svemu, super je ideja samo da se malo poboljša i da ovo su naši domaći proizvodi.
Da li vam se dopadaju proizvodi? Pišite mi!


2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3