петак, 30. октобар 2020.

Najbolji drogerijski piling? Dove piling za telo

Cao najbolji moji!
Dove kao veliki brend, tesko da je nekada u svojoj karijeri imao neki promasaj. Sve sto sam probala bilo je odlicno, toliko da mi je zao bilo kada stignem do kraja proizvooda.. Isto se desava sa ovim pilingom, nisam srecna kada ga potrosim ali se isto tako radujem jer cu kupiti novi pa ponovo uzivati. 
Koliko sam primetila kod nas postoje tri vrste. Sada imam dve ali planiram da kupim i trecu. Cesto mozete ih pronaci na akciji u Lilly drogeriji, Tempu i Idei (tamo su cini mi se 320din.) Dok su u Lilly 399din. 
Dove piling sa makadamijom i mirisom rizinog mleka, roze varijanta je sa sipkom i sea buterom dok je zelena cini mi se od kivija. Kolicina je 225ml, sto je odlicno za piling, rok je 9 meseci od otvaranja. Piling dolazi u plasticnoj teglici, sa zastitnim poklopcem. Sigurni ste da niko pre vas nije dirao piling, otvarao ili pipao. Pakovanje je divno i stvarno svaka im cast na tome. 


Piling ima sitne cestice poput peska, mnogo lepo pilinguje kozu, mislim da ne postoji osoba kojoj ovo se nece dopasti. Ako zelite grublji piling, pilingujte telo pre nego sto se istusirate, ako zelite blazi piling onda se prvo istusirajte. Eto to je mali trik koji volim da koristim s vremena na vreme. Lako se razmazuje, ne pada piling, dobro se zalepi za kozu i odlicno se ispira, nema nereda u kupatilu. A koza je meka, nezna i sjajna. Svima preporucujem ovaj piling jer znam da ce ga obozavati, verujem da cete i vi! <3 

Da li vam se dopada post? 
 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3