уторак, 30. јун 2020.

Potrošeni proizvodi-Jun

Ćao najbolji moji!
Novi potrošeni proizvodi su tu, nisam puno toga potrošila, mislim znam da može bolje. Prošli mesec je bilo baš baš punoo ali dobro potrudiću se za sledeći mesec. U nastavku pogledajte šta sam sve potrošila. 
Balea gelovi za tuširanje. Oba su odlična i nastavićemo da ih kupujemo jer nam za sada prijaju. Osvežavajući miris koji prija u ovim letnjim danima. 
Gliss sam koristila na samom početku blogovanja i ne mogu da se setim kakav mi je utisak bio tada ali sada znam da mi je masnilo kosu dok je mojoj mami super odgovorao. Ovo je ono veliko pakovanje koje mi je trajalo sigurno 2 ipo meseca. Mislim da ga neću u skorije vreme kupovati. 
Eveline Slim 4D, anticelulit gelovi, zeleni Fitness a zuti je mezoterapija. Oba su mi bila super, ne mogu za jedan da se odlučim ali mislim da ih neću neko vreme kupovati jer po ovom vrućem vremenu stvarno ne mogu još jedan sloj da podnesem na koži bilo da je zimi ili leti. 
Losione za telo ne koristim, mene to dodatlno znoji i ne prijaju mi. Zato ih više ne kupujem, ovaj je do pola potrošen. 
Body scrub gel potrošen po ko zna koji put i odličan je, samo je mana ovo pakovanje što kada ga stisnete proizvod izađe na gore a ne dole gde bi trebalo. To me mnogo nervira pa mislim da ga neću skoro kupovati a inače je super piling za tako mali novac.
Clearskin black mineral mask, odlična maskica, malo mi je dosadila na kraju ali je okej. 
Bubble maska od Elizavecce takođe je okej, kada je u dodiru sa vodom prave se baloncici. 
Balea dvofazni skidač šminke sa očiju sa uljem, skida šminku ali ostavlja mnogo ulja na očima, zamagljen vid, peckanje očiju. Baš je loš proizvod. 
Mr.Black serum za lice, bio je super, mada sam primetila da mi vise prija zimi nego leti. Znoji mi se lice posle njega leti, ne znam kako je to moguce. Leti mojoj kozi prija nezna i lagana formula dok zimi volim da bude bas bogata formula. 
Nivea sapun, kada ne stignem da odem do Dm-a ovaj je zamena i odličan je. Koristimo ga za pranje ruku i super je. 
Nivea creme standard, obavezno je imamo u kući i svi je koristimo sa velikim zadovoljstvom. 
Sensilis aceton za nokte, odlična stvar, mnogo lepo skida lak sa noktiju, presipala sam u drugu bocicu zbog pakovanja, ali sam ga svakako pola potrošila a nisam želela da mi se zagubi ova bočica pa sam ostavila u ovim potrošenim proizvodima. 
Turban za kosu, ne radi meni ovo ništa, niti suši kosu niti ništa. Zato ga i bacam, jer ne vidim poentu ovoga. Meni više upije peškir nego ovo.. Kupljen je u Lilly drogeriji. 
Sophy gel odlična stvar, mislim da bi svaka žena ovo trebala da ima kod sebe. Super je i preporučujem.
Balea Aqua sprej za osvežavanje u ovim toplim danima, mi ga obožavamo i imamo već još jedno pakovanje koje je skoro prazno. Ovo nije termalna voda, ovo je obična voda u spreju.
Valentina intimne maramice, užasan, ne dopadaju mi se. Nemaju ni miris, kvalitet je nula, ništa baš ništa. 
B.U dezodoransi, odlični su, obožavam ih i redovno ih kupujem. Sve preporuke, bilo koji da uzmete nećete se pokajati. 

8 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3