среда, 24. јун 2020.

Pixi Midsummer Festival! PR

Ćao najbolji moji!
Pixi mi je stigao pre par dana, uvek se iznanadim kako su kreativni i baš lepo upakuju proizvode. Pored kvaliteta proizvoda, najviše mi se dopadaju pakovanja, uvek imaju lepu priču, lepe su boje itd. 
Sada u nastavku možete da pogledate šta sam sve dobila u ovom paketiću. 
Za početak sve je stiglo u jednoj torbici za oko struka koju ja već nosim i obožavam. Najviše mi se dopada privezak na torbici koji je veoma lep detalj na kome piše naravno Pixi. 
Pixi sjaj, probala sam ga normalno čim je stigao, miriše na mentol i kao da malo pecka i podiže usne, sigurno znate taj efekat. Meni se dopada i nijansa mi super pristaje, verujem da nastavljam da ga koristim. 
Sledeća stvar je paletica glitera, sadrži četiri nijanse i ja ne znam koja mi je lepša! Toliko se lepo presijavaju da nisam mogla da uhvatim kamerom kako dobro stvarno uživo izgledaju. Volela bih kada bih mogla da vam prenesem uživo da vidite koliko su lepi uživo nego na slikama. Nisam kombinovala neke sad ludačke makeup lookove ali jedva čekam da se još više igram sa njom. Ova snežna bela svetlucava meni je odlična kao hajlajter, prelepa mi je stvarno. 

Makeup vlažne maramice za skidanje šminke, ovo nisam probala i sve čekam neku specijalnu priliku za to ali verujem da ću već za koji dan da ih isprobam. Problem je što ja ne volim da skidam šminku vlažnim maramicama, ni kozmetičkim ni onim za bebe. Jednostavno biram neke druge proizvode za svoje lice.
Rose Gold tetovažice za telo, jedva čekam da ih nosim na bazen ili za neki večernji izlazak. Super su kao detalji na koži, još ako pocrnite biće to pun pogodak.
H20 krema za lice, kako sam ja razumela ovu kremicu ona bi trebalo da hrani kožu lica. Dakle sadrži vodu tako da je za hidrataciju u vidu gela je. Probala sam je i bila mi je okej ali videću kada je dalje budem koristila. 
Kako vam se čini ovaj paket???

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3