субота, 27. јун 2020.

Natali kozmetika new in-recenzija

Ćao najbolji moji!
Volim prirodnu kozmetiku ali do sada nisam probala kozmetiku a da mi se ovoliko dopala. Natali kozmetika je prirodna kozmetika koju Natali izradjuje sa puno ljubavi. I to se oseti. Ceo paketic je mirisao vockasto i nezno, napravljen je od najfinijih sastava. 
U pitanju su vocna krema za telo i krema za ruke. Odusevljena sam, ne znam koja mi se krema vise dopada. Mozda malo vise vocna krema za telo jer mirise na neke maline, jagone, ne znam kako bih opisala taj miris ali je predobar. 
Mislila sam da ce miris brzo ispariti medjutim ostao je poprilicno dugo na kozi, o razmazivanju ili utrljavanju na kozi je sjajan! Ne mogu da vam opisem koliko se dobro upija, moja koza je toliko meka i zahvalna da ja nemam reci stvarno..
Krema za ruke, ne volim masne kreme za ruke, ne volim kreme kojima je potrebno 3h da se upiju u kozu, volim da su mi ruke ciste i suve na dodir kako bih mogla da drzim telefon ili bilo staa drugo. Meni se i znoje ruke, tako da mi je za to potrebno stvarno nesto lagano sto cu moci da mazem po ceo dan ali opet da mogu da koristim ruke. To je bas veliki izazov za mene ali ne i za Natali kozmetiku. Ova krema ljudi moji je fantasticna za moje ruke. Brzo se upije a ja sam srecnija od kada je koristim.
Potrazite kremice na ovoj instagram stranici Natali kozmetika.

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3